Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Κρέμες Προσώπου
Κωδικός 26371

Youth Lab CC Complete Cream for Eyes All Skin Types 15ml

Περιγραφή

Youth Lab CC Complete Cream for Eyes All Skin Types 15ml

Η Youth Lab CC Complete Cream for Eyes All Skin Types 15ml είναι η νέα καινοτόμα κρέμα ολικής ανανέωσης για τα μάτια με χρώμα, κατάλληλη και ιδανική για όλων των τύπων επιδερμίδες. Αποτελεί προϊόν σύγχρονης τεχνολογίας η οποία χαρίζει υγιή και νεανική όψη με μία μόλις κίνηση. Εξασφαλίζει ελαστικότητα και ενυδάτωση στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ παράλληλα σας παρέχει μια φυσική και μια ομοιόμορφη λάμψη για ένα φωτεινό βλέμμα και ταυτόχρονα εξαλείφει τα σημάδια που προκαλούνται από την κούραση. Είναι ικανή να μειώσει τους μαύρους κύκλους ορατά σε μόλις εξήντα ημέρες έως και 52%.
Είναι κατάλληλη και για τους άνδρες οι οποίοι έχουν πρόβλημα με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, καθώς τους καλύπτει και τους μειώνει, ενώ παράλληλα προκαλεί ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Ενδείξεις προϊόντος:
Μαύροι κύκλοι, Ρυτίδες έκφρασης, Λεπτές γραμμές και ρυτίδες, Οιδήματα, Χαλάρωση, Αφυδάτωση, Έλλειψη ελαστικότητας, Ξηρότητα.

Περιεκτικότητα: 15ml

Οδηγίες χρήσης :
Εφαρμόστε απλώνοντας στην περιοχή γύρω από τα μάτια καθημερινά, πρωί και / ή βράδυ με απαλές κυκλικές κινήσεις σαν να κάνετε μασάζ μια μικρή ποσότητα από το προϊόν.

Ζητήστε Απόθεμα