Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μάσκες Προσώπου
Κωδικός 14646

Now European Clay Powder - Μάσκα δέρματος, 170g

Περιγραφή

Κατάσταση: Κανονικά, μικτά και λιπαρά δέρματα που έχουν ανάγκη από αποτοξίνωση, καθώς και μικρότερου μεγέθους πόρους.

Λύση: Το European Clay Powder που είναι 100% αγνό και φυσικό και μπορεί να αναμιχθεί με νερό και να προσαρμοστεί στον κάθε τύπο δέρματος. Αυτή η μάσκα θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων από τους πόρους, αλλά και την απομάκρυνσή τους κάτω από το δέρμα, μειώνοντας το μέγεθος των πόρων και βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος.

Για λιπαρό δέρμα, αναμίξτε 1 κουταλιά του NOW European Clay Powder με ένα κουταλάκι του γλυκού νερό. Για ξηρό δέρμα, προσθέστε μερικές σταγόνες NOW Jojoba Oil και / ή NOW αιθέριο έλαιο λεβάντας στο μίγμα πριν από την εφαρμογή. Καλύψτε με το μίγμα το πρόσωπο και το λαιμό αποφεύγοντας τις ευαίσθητες περιοχές και τα μάτια, αφήστε να δράσει για 15-20 λεπτά, ξεπλύνετε και εφαρμόστε μία moisturizer κρέμα.

Το European Clay Powder αποτελεί ένα πλούσιο και πολυτελές καλλυντικό προσώπου που αφήνει μία αίσθηση λείου και ανανεωμένου δέρματος. Όταν αναμειγνύεται με νερό, παράγει μια φυσική μάσκα που καθαρίζει βαθιά και καταπραΰνει το δέρμα. Το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει γι’ αυτό!

6oz