Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Dermoxen Intimate Cleanser 4 Girls 200ml

Περιγραφή

Καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή 4 Girls.

Το Dermoxen Intimate Cleanser 4Girls συμβάλλει στην υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής των κοριτσιών που βρίσκονται στην προεφηβική ηλικία. Έχει παρασκευαστεί από 96% φυτικά συστατικά και πρεβιοτικές ίνες. Διαθέτει φυσιολογικό pH, γι’ αυτό και σέβεται το pH της ευαίσθητης περιοχής, αυτής της ηλικίας, και συνίσταται για να προλαμβάνει τους ήπιους πόνους. Περιέχει εκχύλισμα πρόπολης και Neem Oil, τα οποία καταπραΰνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά για την προσωπική σας υγιεινή, όταν παρευρίσκεστε σε δημόσιους χώρους, όπως είναι το σχολείο, οι πισίνες και το γυμναστήριο. Έχει ελεγχθεί για την παρουσία χρωμίου, υδραργύρου, νικελίου, κοβαλτίου και παλλαδίου (περιεκτικότητα μικρότερη από 0,00001%).

Το Dermoxen Intimate Cleanser 4Girls έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Έχει δοκιμασθεί in vivo και in vitro σε ένα ανακατασκευασμένο μοντέλο δέρματος. Περιέχει μη αλλεργιογόνο άρωμα.

Η σειρά προϊόντων Dermoxen έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής αναλαμβάνοντας τη φροντίδα της με ορατά αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα είναι χωρίς συντηρητικά και SLS/SLES και δρουν κατά των αλλεργιών. Έχουν παρασκευαστεί από 96% φυτικά συστατικά, είναι γυναικολογικά, δερματολογικά, κλινικά ελεγμένα αλλά και ελεγμένα in vivo.

Αντενδείξεις: Μην το χρησιμοποιείτε, εάν έχετε οποιαδήποτε δυσανεξία σε κάποιο από τα συστατικά του.

Οδηγίες Χρήσης:
Απλώστε μικρή ποσότητα του καθαριστικού (πατήστε δύο φορές το dispenser) σε βρεγμένο δέρμα και κάντε απαλό μασάζ. Ξεπλύνετε και στεγνώστε προσεκτικά. Ενδείκνυται για εξωτερική χρήση.