Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Παιδικά Αντηλιακά
Κωδικός 12598

Sebamed BABY SUN SPRAY 200ml SPF 50 Παιδικό Αντιηλιακό Σπρέυ

Περιγραφή

Πολύ αποτελεσματικό σύστημα φίλτρων UVA/UVB σε συνδυασμό με μικρο-χρωστικές ουσίες που εμποδίζουν το φως του ήλιου να προκαλέσει βλάβη και ερεθισμούς στο δέρμα.

Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν από τον ψεκασμό. Εφαρμόστε 20 λεπτά πριν από τον ήλιο. Εφαρμογή σε μεγάλες ποσότητες. Μικρές ποσότητες μειώνουν την έκταση της προστασίας. Εφαρμόστε ξανά συχνά για να διατηρείτε την προστασία, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Προσοχή: Αποφύγετε τον ήλιο το μεσημέρι μεταξύ 11:00 και 15:00. Προστατέψτε τα βρέφη και τα μικρά παιδιά από το άμεσο ηλιακό φως. Τακτική χρήση δεν εντείνει το αναφερόμενο αντηλιακό φίλτρο προστασίας. Μην εκτίθεστε για πολύ ώρα στον ήλιο, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε αντηλιακό προϊόν. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Ακόμη και αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας δεν παρέχουν απόλυτη προστασία για τις ακτίνες UV. Για τα μωρά και τα παιδιά χρησιμοποιήστε προστατευτικά ρούχα και αντιηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF με υψηλότερο από 25). Μην ψεκάζετε στα μάτια. Αποφεύγετε την επαφή με τα ρούχα - λεκέδες είναι πιθανοί.

200ml