Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Εντομοαπωθητικά
Κωδικός 23898

Power Health Fleriana Απωθητικό Για Έρποντα Έντομα 400ml

Περιγραφή

Απωθητικό για βαδιστικά-έρποντα έντομα.

Ταλαιπωρήστε συχνά από την παρουσία των βαδιστικών-ερπόντων εντόμων, εκείνων δηλαδή που περπατάνε και με την αποκρουστική τους όψη σας τρομάζουν;;; Η εταιρεία Power Health φροντίζει για εσάς και δίνει λύση στο πρόβλημα σας με το 100% φυσικό προϊόν κατά αυτών των εντόμων.

Πρόκειται για υδατικό διάλυμα με στόχο να καταπολεμήσει και να εξαλείψει την παρουσία ερπόντων εντόμων, τέτοιων όπως είναι οι κατσαρίδες, οι σκόροι, τα μυρμήγκια, οι σαρανταποδαρούσες, οι ψύλλοι, οι σκορπιοί, οι αράχνες, τα τσιμπούρια και οι τερμίτες. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και φιλικό απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οδηγίες ορθής χρήσης και προφύλαξης:

Ανακινήστε ελαφρά πριν τη χρήση του προϊόντος και ψεκάστε τις επιφάνειες από απόσταση 10 εκατοστών μέχρι να διαβραχούν καλά. Ψεκάστε μόνο σε επιφάνειες, ποτέ στον αέρα, εκεί όπου διέρχονται ή κρύβονται τα έντομα. Κατσαρίδες-μυρμήγκια: γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα, κατά μήκος των σοβατεπιών, σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, κατά μήκος περβαζιών, σκοτεινά και υγρά μέρη, υπόγεια, αποθήκες, πατάρια, σωληνώσεις, γύρω από κάδους απορριμμάτων, μέσα σε ντουλάπια. Ψύλλοι-κοριοί-αράχνες-σαρανταποδαρούσες-τσιμπούρια: ντουλάπια, στρώματα, σανίδια, χαλιά, σημεία που συχνάζουν ή κάθονται σκύλοι. Ψεκάστε ακόμη και σε σημεία που υπάρχει ενδεχόμενο να περάσουν έντομα, όπως έπιπλα, βιβλιοθήκες, αποθήκες, πίσω από ντουλάπια, κάτω από ηλεκτρικές συσκευές.

Η διάρκεια δράσης του προϊόντος εξαρτάται από το χώρο ψεκασμού, τη θερμοκρασία, τον αέρα του χώρου και την ποσότητα που χρησιμοποιείται. Το προϊόν θεωρείται επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς. Περιέχει γερανιόλη. Δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Η συσκευασία περιέχει 400 ml προϊόντος.

Ζητήστε Απόθεμα