Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Health Plus Licener Αντιφθειρικό Σαμπουάν 100ml

Περιγραφή

Το LICENER - Single Treatment είναι ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν σε μορφή σαμπουάν για την αντιμετώπιση της ψείρας και της κόνιδας με μία και μόνο χρήση (θεραπεία).

Το LICENER είναι βασισμένο σε φυσικά ενεργά συστατικά «Neem-extract». Ο τρόπος δράσης του είναι βασισμένος στη μηχανική δράση. Το Neem-εκχύλισμα εισέρχεται στο αναπνευστικό σύστημα της ψείρας και φτάνει μέχρι το τέλος της τραχεώλης (κανάλι μεταφοράς οξυγόνου). Η ροή του νερού στις τραχεώλες μπλοκάρεται από το LICENER και αυτό διαταράσσει τη μεταφορά του οξυγόνου, με αποτέλεσμα η ψείρα να μην παίρνει αρκετό οξυγόνο και έτσι να οδηγείται σε θάνατο. Με τον ίδιο τρόπο εξαλείφονται και οι κόνιδες, αφού πρώτα το LICENER έχει σπάσει την προστατευτική ασπίδα του αυγού.

 

Το LICENER είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στη χρήση του, γιατί απαιτείται ένα και μόνο λούσιμο για 10 λεπτά. Δεν χρειάζεται καμία άλλη εφαρμογή, ούτε πριν ούτε μετά τη χρήση του.

 

Δεν είναι τοξικό και ερεθιστικό για το δέρμα, δεν περιέχει εντομοκτόνα, σιλικόνες και parabens (δερματολογικά ελεγμένο).

Το LICENER είναι 100% αποτελεσματικό στην εξόντωση της ψείρας και της κόνιδας βάσει κλινικών τεστ που έχουν γίνει σε «in-vitro» και «in-vivo» συνθήκες (κλινικά ελεγμένο).