Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αξεσουάρ Φαγητού
Κωδικός 25938

Avent Παρασκευαστής Υγιεινής Βρεφικής Τροφής 4-σε-1, SCF875/02

Περιγραφή

Avent Παρασκευαστής Υγιεινής Βρεφικής Τροφής 4-σε-1

Το θρεπτικό φαγητό είναι σημαντικό για την υγιή ανάπτυξη του μωρού σας. Ο παρασκευαστής αυτός σάς βοηθά να ετοιμάζετε με ευκολία πεντανόστιμα σπιτικά γεύματα, προσαρμοσμένα ειδικά για τις ανάγκες του μωρού σας.

Η χρήση ατμού αποτελεί έναν ιδιαίτερα υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Ο ατμός κυκλοφορεί από τη βάση προς το επάνω μέρος της συσκευής, για ομοιόμορφο μαγείρεμα όλων των υλικών, χωρίς να βράζουν.

Ό,τι χρειάζεστε για να παρασκευάσετε θρεπτική τροφή για το μωρό σας σε μία μόνο κανάτα. Μετά το μαγείρεμα στον ατμό, απλά ανασηκώνετε την κανάτα, την αναποδογυρίστε και την ασφαλίσετε στη θέση της, έτσι μπορείτε να αναμίξετε την τροφή στην επιθυμητή πυκνότητα. Η κανάτα και η λεπίδα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων, ενώ χάρη στην ανοιχτή σχεδίασή της, εύκολα μπορείτε να καθαρίσετε και να ξαναγεμίσετε τη δεξαμενή νερού.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης, από τα αλεσμένα λαχανικά και φρούτα, μέχρι το συνδυασμό από υλικά και τις μεγαλύτερες τροφές.

Ο παρασκευαστής αυτός με την ίδια κανάτα σάς επιτρέπει να προετοιμάζετε θρεπτικά σπιτικά γεύματα. Μπορείτε να σερβίρετε το φαγητό άμεσα ή να το αποθηκεύσετε στο δοχείο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και να το ζεστάνετε αργότερα χάρη στις εύχρηστες λειτουργίες αναθέρμανσης και απόψυξης.

Εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο με τον παρασκευαστή αυτό καθώς προγραμματίζετε καλύτερα τα γεύματα του μωρού. Η κανάτα διαθέτει χωρητικότητα ενός λίτρου επιτρέποντάς σας να μαγειρεύετε έως και τέσσερα γεύματα κάθε φορά. Σερβίρετε ένα γεύμα και αποθηκεύστε τα υπόλοιπα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για αργότερα.

Όταν το φαγητό έχει μαγειρευτεί και είναι έτοιμο ένας χαρακτηριστικός ήχος "μπιπ" σας ειδοποιεί.