Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Για Το Θηλασμό
Κωδικός 22668

Avent Scf603/25, Σακούλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος, 25τμχ

Περιγραφή

Σακούλες αποθήκευσης μητρικού γάλακτος.

Οι σακούλες αυτές παρέχουν κορυφαία προστασία του μητρικού γάλακτος. Σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε το πολύτιμο μητρικό σας γάλα με ασφάλεια.

Διαθέτουν διπλό zip,
το οποίο προσφέρει ασφαλές κλείσιμο και ενισχυμένη προστασία από τις διαρροές. Το γάλα σας παραμένει ανέπαφο και αποθηκευμένο και δεν δημιουργούνται λεκέδες. Η σακούλα είναι προαποστειρωμένη. Έχει σύστημα σφράγισης με προστασία παραβίασης, που δηλώνει ότι η σακούλα έχει παραμείνει άθικτη πριν από την πρώτη χρήση. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται πλήρης υγιεινή.

Μπορείτε να την φυλάξτε στην κατάψυξη, καθώς διαθέτει ενισχυμένες ραφές και υλικό διπλής στρώσης για μεγαλύτερη προστασία. Το άνοιγμα της είναι μεγάλο και ανθεκτικό για να μπορείτε να γεμίζετε και να αδειάζετε εύκολα το μητρικό σας γάλα. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Στέκεται σε όρθια θέση.

Για να την αποθηκεύετε εύκολα στο ψυγείο ή την κατάψυξη, έχετε τη δυνατότητα να την τοποθετείται οριζόντια. Έχει κατασκευαστεί από οικολογικά προϊόντα, φιλικά απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία, στα πλαίσια της επισκόπησης Eco-Passport για τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές κατασκευής προϊόντων. Δεν περιέχει καθόλου BPA.

Η συσκευασία περιέχει 25 τεμάχια (σακουλάκια).