Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Για Το Θηλασμό
Κωδικός 2590

Philips Επιθέματα Στήθους 60τμχ

Περιγραφή

Philips Επιθέματα Στήθους 60τμχ

Philips Επιθέματα Στήθους 60τμχ

Επιθέματα στήθους μιας χρήσης.
Πρόκειται για ανατομικά επιθέματα στήθους, που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά. Έχουν παρασκευασθεί από φυσικό προϊόν, από 100% καθαρό, αγνό βαμβάκι. Χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Διαθέτουν πολλαπλές στρώσεις με το επάνω φύλλο να είναι μονής κατεύθυνσης. Διαθέτουν διακριτικό περίγραμμα και αντιολισθητική, αυτοκόλλητη ταινία για μεγαλύτερη άνεση. Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Είναι διακριτικά, φτιαγμένα από απαλό ύφασμα με απορροφητικά σωματίδια και φράγματα ροής, που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Χαρίζουν σίγουρη προστασία από τις διαρροές. Καλύπτουν τις ευαίσθητες θηλές, για καλύτερη υγιεινή, με στόχο την αποφυγή λοιμώξεων στην περίοδο του θηλασμού.

Χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του θηλασμού για να αποφεύγεται η διαρροή γάλακτος. Πολλές γυναίκες τα χρησιμοποιούν και νωρίτερα, προτού δηλαδή γεννήσουν, καθώς η διαρροή ξεκινάει από πριν. Χρήση τους έχει ακόμη παρατηρηθεί και ύστερα από επεμβάσεις προσθετικής στήθους, για να προστατευτούν οι γυναίκες από ενδεχόμενη αιμορραγία.

Η συσκευασία περιέχει εξήντα (60) ανατομικά επιθέματα.