Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μπιμπερό
Κωδικός 2705

Avent Classic Scf813/17 Μπιμπερό 260ml

Περιγραφή

Airflex Μπιμπερό της εταιρείας Avent.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Bpa Free Airflex Μπιμπερό συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης κολικών στα νεογέννητα. Το συγκεκριμένο μπιμπερό χρησιμοποιεί τη μοναδική θηλή AVENT με τον πατενταρισμένο δακτύλιο. Διαθέτει μοναδική βαλβίδα που διπλώνει ανάλογα με το ρυθμό που τρώει το μωρό σας. Έτσι, το γάλα ρέει με ταχύτητα που επιλέγεται από το μωρό σας ώστε να τρώει όσο χρειάζεται. Κατά αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεται η δημιουργία κενού, αποτρέπεται η κατάποση αέρα και συντελείται μείωση της εμφάνισης κολικών.

Διαθέτει καμπυλόγραμμο σχήμα που χαρίζει σταθερότητα και άνεση, καθώς και ένα εύκολο κράτημα, ενώ ο ανοιχτός λαιμός του διευκολύνει το καθάρισμα και το γέμισμα. Χάρη στο θολωτό καπάκι, η θηλή σκεπάζεται με ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο διαρροών ή εισροών, ενώ εξασφαλίζει ένα ασφαλές ταξίδι χωρίς να απαιτούνται ξεχωριστοί δίσκοι σφράγισης.

Ο ύπνος και η διατροφή αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την υγεία και ευεξία του μωρού σας. Σύμφωνα με μία τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η σχεδίαση του μπιμπερό επηρεάζει τη συμπεριφορά των μωρών. Όπως αποδείχτηκε, το Avent Bpa Free Airflex μπιμπερό οδηγεί σε μείωση του κλάματος κατά 28 λεπτά την ημέρα σε σύγκριση με άλλο μπιμπερό, γεγονός που ήταν ιδιαίτερα εμφανές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σας παρέχονται σαφείς ενδείξεις πάνω στο μπουκάλι που σας επιτρέπουν να είστε ακριβείς στις μετρήσεις της ποσότητας και σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε πόσο έχει φάει το μωρό σας. Χωρίς Bpa. Δεν φθείρεται εύκολα.

Διατίθεται σε μονή συσκευασία, που σας δίνει τη δυνατότητα να γεμίσετε το μπιμπερό με 260 ml προϊόντος.

Ζητήστε Απόθεμα