Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μπιμπερό
Κωδικός 2113

Korres Γυάλινο Μπιμπερό Μέτριας Ροής 230 ml 

Περιγραφή

Korres Γυάλινο Μπιμπερό Μέτριας Ροής 230 ml 

Korres Γυάλινο Μπιμπερό Μέτριας Ροής 230 ml με μαλακή θηλή σιλικόνης με βαλβίδα κατά των κολικών.Κατάλληλο για βρέφη από 3 μηνών.

Το Korres Μπιμπερό Μέτριας Ροής 230 ml έχει εργονομικό σχεδιασμό και πλατύ λαιμό για την καλύτερη χρήση και καθαρισμό του. Αποτελείται από το γυάλινο μπουκάλι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας βοριοπυριτικό Γυαλί εξαιρετικά ανθεκτικό στην χρήση,από τον βιδωτό δακτύλιο σχεδιασμένο κατά των κολικών,την θηλή σιλικόνης φτιαγμένη με υλικό υψηλής ποιότητας για απαλή υφή με ορθοδοντικό σχεδιασμό και τέλος το προστατευτικό καπάκι.

Οδηγίες Χρήσης

Προετοιμάστε την βρεφική τροφή σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε προϊόντος.Κατόπιν τραβήξτε και ελέγξτε την θηλή για το αν υπάρχουν σημεία φθοράς ή δυσμορφίας της έτσι ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος κατάποσης ή πνιγμού από το μωρό.Κάθε 2 μήνες ενδείκνυται η αντικατάσταση της με νέα για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.Ελέγξτε επίσης το μπουκάλι για τυχόν γρατζουνιες ή σπάσιματα λόγω υψηλής θερμοκρασίας της τροφής.Το γυάλινο μπουκάλι ως εύθραυστο υλικό πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα υπό την επίβλεψη ενηλίκου ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος τραυματισμού λόγω θραύσης.

Καθαρισμός -Αποστείρωση

Στην πρώτη χρήση του αποσυναρμολογήστε το μπιμπερό και κατόπιν αποστειρώστε τα τμήματα του σε βραστό νερό για 5 λεπτά.Πριν από κάθε χρήση του καθαρίστε το σχολαστικά με χλιαρό τρεχούμενο νερό και απορρυπαντικό πλυσίματος πιάτων και αποστειρώστε τα κομμάτια του τακτικά,βράζοντας τα έως 3 λεπτά.Για την αποστείρωση να αποφεύγεται ο φούρνος μικροκυμάτων.

Προσοχή

Ελέγξτε την θερμοκρασία της τροφής πριν το τάισμα.Προσοχή στα εξαρτήματα του προϊόντος καθώς και σε συνδεόμενα μέρη όπως σχοινιά ,κορδέλες,κορδόνια και άλλα διακοσμητικά που ενδέχεται να διακοσμούν το προϊόν.Μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό ή στραγγαλισμό του παιδιού.Να μην γίνεται χρήση της θηλής ταΐσματος ως πιπίλα.Το προϊόν να χρησιμοποιείται πάντα με την επίβλεψη ενήλικα.

Συσκευασία Χωρητικότητα 

230ml