Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ποτήρι
Κωδικός 17654

Avent Scf782/00, Κύπελλο Εκμάθησης Για Νήπια 260ml

Περιγραφή

Κύπελλο εκμάθησης για νήπια.

Πρόκειται για ιδανικό κύπελλο εκμάθησης της κανονικής πόσης από τα νήπια και εύκολης μετάβασης αυτών από το μπιμπερό σε κανονικό κύπελλο χωρίς ακαταστασία.

Διαθέτει λαβές εκπαίδευσης που βοηθούν τα νήπια να κρατούν το κύπελλο, ώστε να πίνουν αυτόνομα. Ακόμη, διαθέτει βαλβίδα γρήγορης ροής που διευκολύνει την πόση χωρίς να χρειάζεται το παιδί σας να ρουφά από το χείλος. Η βαλβίδα αυτή ενεργοποιείται με τα χείλη και προάγει την κανονική πόση, ενώ με αυτόν τον τρόπο τα νήπια έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν άνετα τη ροή της πόσης. Η μοναδική αυτή βαλβίδα αποτελεί καινοτομία, ειδικά σχεδιασμένη από τους ειδικούς της Philips Avent.

Δεν έχει ούτε στόμιο ούτε καλαμάκι, γι’ αυτό και επιτρέπει την πόση από κάθε σημείο του χείλους, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα κύπελλα των μεγάλων. Έτσι, το παιδί σας ενθαρρύνεται να συνηθίσει στην κανονική πόση, χωρίς να λερώνεται. Η πόση επιτυγχάνεται σε πλαίσιο 360ο.

Χάρη στο προστατευτικό καπάκι που περιέχει, το κύπελλο σας διατηρείται πάντα καθαρό, είτε χρησιμοποιείτε το κύπελλο στο σπίτι είτε σε κάποιες μετακινήσεις και ταξίδια σας.

Το κύπελλο αυτό έχει κατασκευαστεί από υλικό που δεν περιέχει BPA. Η οικολογική σχεδίαση των προϊόντων της εταιρείας Philips Avent προκύπτει από το ενδιαφέρον που δείχνει για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Το κύπελλο έχει χωρητικότητα 260 ml.

Η φωτογραφία του προϊόντος είναι ενδεικτική, ενδέχεται να διαφέρει.

Ζητήστε Απόθεμα