Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ποτήρι
Κωδικός 24738-1

NUK Starter Cup 6m+ 200ml

Περιγραφή

NUK Starter Cup 200ml

Το NUK Starter Cup 200ml είναι κατάλληλο και ιδανικό για παιδιά από 6 μηνών και έχει χωρητικότητα 200ml. Είναι ιδανικό για τη μετάβαση από το στήθος και το θηλασμό ή το μπιμπερό στο κύπελλο καθώς διαθέτει αδιαπέραστο μαλακό στόμιο από μαλακή σιλικόνη. Είναι συμβατό με όλα τα κύπελλα της NUK και είναι πολύ εύκολο στην εκμάθησή του συστήματος ροφών.
Το Κύπελλο με μαλακό στόμιο σιλικόνης εξασφαλίζει ένα απαλό αντίο στο στήθος της μητέρας ή της θηλής καθώς το μαλακό επιστόμιο του είναι στο ίδιο χρώμα με το κύπελλο. Η βαλβίδα στεγανά αποτρέπει τις διαρροές και να χυθεί το περιεχόμενό του. Η εργονομική και αντιολισθητική κατασκευή του το καθιστά φιλικό προς τα παιδιά και του παρέχει ασφαλή στήριξη. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 μηνών.
Το NUK Starter Cup 200ml είναι διαθέσιμο σε μπλέ και φούξια χρώμα με ένα χαρούμενο μοτίβο που εξασφαλίζει πολύχρωμη ποικιλία και στιγμές στο οικογενειακό τραπέζι, όπως επίσης και το σύστημα πιπίλας της NUK είναι πολύ εύκολο στην εκμάθηση.

Περιεκτικότητα :
200ml

Περιέχει 1 τεμάχιο

ΠΡΟΣΟΧΗ : Στο συγκεκριμένο προϊόν ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα επιλογής σχεδίου ή χρώματος. Επιλέξτε μονό το φύλο(αγοράκι-κοριτσακι) για να σας αποσταλεί ένα χρώμα που αντιστοιχίσει στο φύλο. Η φωτογραφία του προϊόντος είναι ενδεικτική, ενδέχεται να διαφέρει (ανάλογα με την παρτίδα της κατασκευάστριας εταιρείας).

Επιλέξτε gender:
Ζητήστε Απόθεμα