Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Θηλές
Κωδικός 26284

Avent SCF0466/27 Θηλή Μαλακών Τροφών Natural 6m+

Περιγραφή

Avent SCF046/27 Θηλή Natural 6m+

Η Avent Θηλή Natural 6m+ είναι μια μεγάλη θηλή από την σειρά Avent, κατάλληλη και ιδανική για τις τροφές εκείνες που διαθέτουν πιο παχύρρευστη σύσταση, όπως είναι οι σούπες και τα δημητριακά. Εξ αιτίας του πρωτοποριακού σχεδιασμού του πετάλου της θηλής, το μωρό σας κάνει την κίνηση με την οποία πιάνει τη θηλή του μπιμπερό και μοιάζει περισσότερο με την αντίστοιχη κίνηση στον θηλασμό, διευκολύνοντας έτσι το συνδυασμό ταΐσματος με το μπιμπερό και θηλασμού. Αποτελεί ένα φυσικό τάισμα με μπιμπερό και είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη, ένα υλικό το οποίο δεν περιέχει BPA και διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα με πρωτοποριακή διπλή βαλβίδα κατά των κολικών, καθώς ο αέρας δεν εισέρχεται στην κοιλιά μωρού αλλά στο μπιμπερό.
Διαθέτει μοναδικά πέταλα για μια εύκαμπτη και απαλή θηλή η οποία δεν διπλώνει και είναι σε σχήμα γυναικείου στήθους, πράγμα το οποίο διευκολύνει το συνδυασμό ταΐσματος και θηλασμού.
Είναι συμβατές με το μπιμπερό Avent Natural και κατάλληλες να δώσετε στο μωρό πιο παχύρρευστες τροφές, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει καθώς μεγαλώνει, όπως είναι το γάλα ανακατεμένο με βρεφικό ρύζι, το πηγμένο γάλα, το γάλα ανακατεμένο με βρεφική τροφή και οι σούπες.

Ζητήστε Απόθεμα