Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Θηλές
Κωδικός 25712

NUK FIRST CHOICE+ Θηλή καουτσούκ κατά των κολικών 6m+ (Medium)

Περιγραφή

NUK FIRST CHOICE+ Θηλή καουτσούκ κατά των κολικών 6m+ (Medium)

Η NUK FIRST CHOICE+ Θηλή καουτσούκ κατά των κολικών για 6 μηνών και άνω διαθέτει σχεδιασμό που βασίζεται στο σχήμα της μητρικής θηλής κατά τη διάρκεια του μητρικού θηλασμού, ορθοδοντικό σχήμα NUK και πολύ φαρδιά επιφάνεια για τα χείλη του μωρού σας και ταιριάζει σε όλα τα μπουκάλια FIRST CHOICE της NUK για μια φυσική αίσθηση θηλασμού από το μωρό σας.
Η θηλή της μητέρας αλλάζει σχήμα κατά το θηλασμό και προσαρμόζεται κατάλληλα στο στόμα του μωρού, επιτρέποντας του την βέλτιστη λήψη και πρόσληψη τροφής εξασφαλίζοντας του την καλύτερη και μέγιστη δυνατή εξάσκηση για τις σιαγόνες, τη γλώσσα, τα χείλη και τον ουρανίσκο. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, το σχήμα της θηλής NUK είναι κατασκευαστικά βασισμένο στο σχήμα της μητρικής θηλής καθ` όλη τη διάρκεια του μητρικού θηλασμού.
Οι θηλές FIRST CHOICE+ της NUK συνδυάζουν τα ορθοδοντικά οφέλη του σχήματος NUK με μια απόλυτη αίσθηση που προσομοιάζει και παρομοιάζει εκείνη του μητρικού θηλασμού. Τα χαρακτηριστικά της NUK FIRST CHOICE+ Θηλή καουτσούκ κατά των κολικών 6+m σάς επιτρέπουν να συνδυάσετε χωρίς πρόβλημα το τάισμα με μπιμπερό και τον μητρικό θηλασμό.