Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Παιδικά Γάλατα
Κωδικός 24102

Almiron Post Discharge 400gr

Περιγραφή

Γάλα σε μορφή σκόνης για πρόωρα και ελλιποβαρή βρέφη της σειράς Almiron.

Το Nutricia Almiron Post Discharge αποτελεί ειδικό γάλα εξόδου, το οποίο ανταποκρίνεται και καλύπτει τις ειδικές διατροφικές ανάγκες των βρεφών που έχουν γεννηθεί πρόωρα και είναι ελλιποβαρή, μετά την έξοδο τους από το μαιευτήριο. Πρόκειται για επιστημονικά μελετημένο προϊόν, που χορηγείται στην καθημερινή διατροφή των βρεφών μαζί με το μητρικό γάλα ή ως αποκλειστική διατροφή για το χρονικό διάστημα από τη γέννηση τους έως και τους πρώτους εννέα μήνες διορθωμένης ηλικίας ή για όσο συστήσει ο παιδίατρος.

Έχει εμπλουτισθεί με μοναδικό συνδυασμό επιλεγμένων συστατικών, που ονομάζεται Pronutra. Συνδυάζει κατοχυρωμένο πρεβιοτικό μείγμα scGOS/lcFOS σε αναλογία 9:1 με πολυακόρεστα λιπαρά οξέα LCPs (AA/DHA), τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (MCT) , ειδικά λιπαρά οξέα για να απορροφώνται εύκολα, νουκλεοτίδια, αυξημένη πρωτεΐνη με υψηλή θερμιδική αξία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για τα βρέφη. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται η χρήση του έτοιμου γάλακτος και πάντα ύστερα από συμβουλή ιατρού. Το έτοιμο γάλα θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας. Εάν περισσέψει ποσότητα γάλακτος, να μην καταναλωθεί. Τοποθετείτε το προϊόν σε μέρος ξηρό και δροσερό, ποτέ στο ψυγείο. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, η κατανάλωση του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Η συσκευασία περιέχει 400 γραμμάρια γάλακτος Nutricia Almiron Post Discharge.