Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Παιδικά Γάλατα
Κωδικός 28080

NOYNOY Frisolac AR, 400g

Περιγραφή

Η σειρά γαλάτων FRISO περιλαμβάνει εμπλουτισμένα γάλατα σε σκόνη για βρέφη, νήπια καθώς και για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις για τις διατροφικές ανάγκες της κάθε ηλικίας και είναι απόλυτα εναρµονισµένες µε την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και παράγονται κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές.
Το Frisolac AR είναι ένα γάλα προηγμένης σύνθεσης για την καταπολέμηση των αναγωγών στα βρέφη. Περιέχει σαν πηκτικό παράγοντα, κόμμι χαρουπιού διαλυτό σε νερό. Μέρος της πρωτεΐνης είναι μερικός υδρολυμένη ορολευκωματίνη. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το Frisolac AR μια αποτελεσματική επιλογή για την καταπολέμηση της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης στα βρέφη δίχως επιπλοκές. Το Frisolac AR περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα για την υγιή ανάπτυξη των βρεφών και καλύπτει τις ειδικές διατροφικές ανάγκες.
Η νέα αναβαθμισμένη σειρά Friso, διαθέτει ειδικά μελετημένο καπάκι ασφαλείας για ευκολία και ακρίβεια κατά την προετοιμασία του γεύματος καθώς και καλύτερες συνθήκες φύλαξης και υγιεινής των εξαρτημάτων προετοιμασίας (μεζούρα).

Ενδείξεις
Αντιαναγωγικό γάλα ειδικής διατροφής. γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση στα βρέφη.
Από τη γέννηση.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος.

Περιεχόμενο
400g