Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Παιδικά Γάλατα
Κωδικός 28073

NOYNOY Frisolac Comfort 1, 800g

Περιγραφή

Η σειρά γαλάτων FRISO περιλαμβάνει εμπλουτισμένα γάλατα σε σκόνη για βρέφη, νήπια καθώς και για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις για τις διατροφικές ανάγκες της κάθε ηλικίας και είναι απόλυτα εναρµονισµένες µε την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και παράγονται κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές.
Το Frisolac Comfort είναι γάλα ειδικής διατροφής σε σκόνη για βρέφη ηλικίας μέχρι τον 6ο μήνα τα οποία παρουσιάζουν γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ή / και δυσκοιλιότητα. Περιέχει χαρουπάλευρο, που έχει διπλή δράση, δρώντας ως πηκτικός παράγοντας ελαττώνει αποτελεσματικά τις αναγωγές, ενώ παράλληλα ως φυσική διαιτητική ίνα ανακουφίζει και τη δυσκοιλιότητα. Χρησιμοποιείται μετά από συμβουλή ιατρού και συνεχή ιατρική παρακολούθηση.
Το Frisolac Comfort παρασκευάζεται βάση των συστάσεων του ESPGHAN* και τις οδηγίες της Ε. Ε. για τα ειδικά βρεφικά γάλατα.
Η νέα αναβαθμισμένη σειρά Friso, διαθέτει ειδικά μελετημένο καπάκι ασφαλείας για ευκολία και ακρίβεια κατά την προετοιμασία του γεύματος καθώς και καλύτερες συνθήκες φύλαξης και υγιεινής των εξαρτημάτων προετοιμασίας (μεζούρα).

Ενδείξεις
Γάλα ειδικής διατροφής σε σκόνη
Βρέφη ηλικίας μέχρι τον 6ο μήνα

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος.

* European Society of Paediatric Gastro-enterology Hepatology & Nutrition

Περιεχόμενο
800g

Ζητήστε Απόθεμα