Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Παιδικά Γάλατα
Κωδικός 24106

Nutricia Almiron 1, 600g

Περιγραφή

Γάλα σε μορφή σκόνης για βρέφη πρώτης βρεφικής ηλικίας της σειράς Almiron.

Το Nutricia Almiron 1 αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των βρεφών της πρώτης βρεφικής ηλικίας (0-6 μηνών), σε περιπτώσεις που ο μητρικός θηλασμός δεν είναι εφικτός ή δεν επαρκεί. Μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με το μητρικό γάλα. Κατά την περίοδο του πρώτου εξαμήνου της ζωής, το γάλα συνιστά τη μοναδική τροφή των βρεφών, γι’ αυτό θα πρέπει να γίνεται σωστή και προσεκτική επιλογή προϊόντος.

Το Nutricia Almiron 1 αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές, που μπορείτε να κάνετε για να ικανοποιήσετε τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες των παιδιών σας. Περιέχει μείγμα επιλεγμένων συστατικών, που ονομάζεται Pronutra. Συνδυάζει πολυακόρεστα λιπαρά οξέα LCPs (AA/DHA) με νουκλεοτίδια και πρεβιοτικό μείγμα scGOS/lcFOS σε αναλογία 9:1.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για τα βρέφη. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται η χρήση του έτοιμου γάλακτος και πάντα ύστερα από συμβουλή ιατρού. Το έτοιμο γάλα θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας. Εάν περισσέψει ποσότητα γάλακτος, να μην καταναλωθεί. Τοποθετείτε το προϊόν σε μέρος ξηρό και δροσερό, ποτέ στο ψυγείο. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, η κατανάλωση του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Η μεταλλική του συσκευασία περιέχει 600 γραμμάρια γάλακτος Nutricia Almiron 1.

Ζητήστε Απόθεμα