Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Παιδικά Γάλατα
Κωδικός 24107

Nutricia Almiron AR, 400g

Περιγραφή

Γάλα σε μορφή σκόνης για βρέφη με αναγωγές της σειράς Almiron.

Το Nutricia Almiron AR συνιστά τον καλύτερο σύμμαχο διατροφής για τα παιδιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή τους διατροφή από τη γέννηση τους και μετά. Τα παιδιά αναπτύσσονται τάχιστα τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Οι διατροφικές ανάγκες τους είναι μεγάλων απαιτήσεων, γι’ αυτό χρειάζονται ένα γάλα που θα τις καλύπτει και θα τα ικανοποιεί.

Τη λύση δίνει το Nutricia Almiron AR, επιστημονικά μελετημένο, που χορηγείται για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Η χρήση του ενδείκνυται για να αντιμετωπιστούν διαιτητικά οι αναγωγές, κοινώς λεγόμενες “γουλίτσες”, των βρεφών. Το πρόβλημα των αναγωγών οφείλεται συνήθως στο γεγονός ότι το πεπτικό σύστημα του βρέφους σας δεν έχει ωριμάσει ακόμη αρκετά. Τα συμπτώματα των αναγωγών ενδεχομένως να υποχωρήσουν καθώς το παιδί σας μεγαλώνει. Δεν συνίσταται η χορήγηση του προϊόντος σε βρέφη, που πάσχουν από γαστρο-οισοφαγική νόσο.

Διαθέτει πλούσια σύνθεση από νουκλεοτίδια, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα LCPs (AA/DHA) και άλευρο χαρουπιού, ως πηκτικό παράγοντα, που το καθιστά περισσότερο παχύρρευστο, συντελώντας στη μείωση των αναγωγών.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για τα βρέφη. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται η χρήση του έτοιμου γάλακτος και πάντα ύστερα από συμβουλή ιατρού. Το έτοιμο γάλα θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας. Εάν περισσέψει ποσότητα γάλακτος, να μην καταναλωθεί. Τοποθετείτε το προϊόν σε μέρος ξηρό και δροσερό, ποτέ στο ψυγείο. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, η κατανάλωση του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Η συσκευασία περιέχει 400 γραμμάρια Nutricia Almiron AR.

Ζητήστε Απόθεμα