Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Παιδικά Γάλατα
Κωδικός 24103

Nutricia Almiron Comfort 400g

Περιγραφή

Γάλα σε μορφή σκόνης για βρέφη με δυσκοιλιότητα της σειράς Almiron.

Το Nutricia Almiron Comfort συνιστά μορφή έτοιμου γάλακτος, το οποίο εκτός από την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των βρεφών, χρησιμεύει κυρίως στη διαιτητική αντιμετώπιση και καταπολέμηση του προβλήματος της δυσκοιλιότητας αλλά και της δυσκοιλιότητας, την οποία συνοδεύουν κολικοί, λόγω του μείγματος λιπαρών οξέων (Β-παλμιτικό οξύ), που περιέχει. Δύναται να χορηγηθεί σε βρέφη από τη γέννηση τους σε συνδυασμό με το μητρικό γάλα ή ως αποκλειστική διατροφή, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες διατροφής, που έχουν τα βρέφη εκείνη την περίοδο ανάπτυξης.

Έχει εμπλουτισθεί με έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών, που ονομάζεται Pronutra. Συνδυάζει κατοχυρωμένο πρεβιοτικό μείγμα scGOS/lcFOS με αναλογία 9:1 με πολυακόρεστα λιπαρά οξέα LCPs (AA/DHA), ειδικό μείγμα λιπαρών οξέων (Β-παλμιτικό οξύ) για περισσότερο μαλακά κόπρανα, άμυλο για πιο παχύρευστη υφή για να μην εκδηλωθούν αναγωγές, μερικώς υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και νουκλεοτίδια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για τα βρέφη. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται η χρήση του έτοιμου γάλακτος και πάντα ύστερα από συμβουλή ιατρού. Το έτοιμο γάλα θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας. Εάν περισσέψει ποσότητα γάλακτος, να μην καταναλωθεί. Τοποθετείτε το προϊόν σε μέρος ξηρό και δροσερό, ποτέ στο ψυγείο. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, η κατανάλωση του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Η συσκευασία περιέχει 400 γραμμάρια γάλακτος Nutricia Almiron Comfort.