Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Παιδικά Γάλατα
Κωδικός 24110

Nutricia Almiron Pepti MCT 450g

Περιγραφή

Γάλα σε μορφή σκόνης για βρέφη με αλλεργία και δυσαπορρόφηση.

Το Nutricia Almiron Pepti MCT συμμετέχει στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των βρεφών από τη γέννηση τους και έπειτα. Τα παιδιά αναπτύσσονται τάχιστα τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Οι διατροφικές ανάγκες τους είναι μεγάλων απαιτήσεων, γι’ αυτό χρειάζονται ένα γάλα που θα τις καλύπτει και θα τα ικανοποιεί.

Κατάλληλη τροφή αποτελεί το Nutricia Almiron Pepti MCT που έχει παρασκευασθεί για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς και χορηγείται σε βρέφη στα οποία έχει διαγνωστεί αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, πάσχουν από δυσανεξία στη λακτόζη, με συμπτώματα παρατεταμένης διάρροιας, δυσαπορρόφηση του λίπους ή έντονους κολικούς.

Έχει εμπλουτισθεί με μοναδικό συνδυασμό επιλεγμένων συστατικών, όπως πολυακόρεστα λιπαρά οξέα LCPs (AA/DHA), εκτενώς υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, για καλύτερη ανοχή από το βρέφος, νουκλεοτίδια και τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (MCT), ειδικά λιπαρά οξέα για να απορροφώνται εύκολα. Το Nutricia Almiron Pepti MCT δεν περιέχει λακτόζη.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για τα βρέφη. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται η χρήση του έτοιμου γάλακτος και πάντα ύστερα από συμβουλή ιατρού. Το έτοιμο γάλα θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας. Εάν περισσέψει ποσότητα γάλακτος, να μην καταναλωθεί. Τοποθετείτε το προϊόν σε μέρος ξηρό και δροσερό, ποτέ στο ψυγείο. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, η κατανάλωση του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Η συσκευασία περιέχει 450 γραμμάρια γάλακτος Nutricia Almiron Pepti MCT.

Ζητήστε Απόθεμα