Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Βρεφικές Κρέμες
Κωδικός 26145

Hipp Κρέμα 5 – Δημητριακών 200g

Περιγραφή

Hipp Κρέμα 5 – Δημητριακών με επιλεγμένα δημητριακά ολικής αλέσεως βιολογικής καλλιέργειας (από τον 6ο μήνα) χωρίς προσθήκη ζάχαρης 200g

Η Hipp Κρέμα 5 – Δημητριακών με επιλεγμένα δημητριακά ολικής αλέσεως βιολογικής καλλιέργειας αποτελεί την καλύτερη λύση για τα παιδιά καθώς δεν περιέχει ζάχαρη. Είναι κατάλληλη και ιδανική για την ισορροπημένη και ασφαλή διατροφή του μωρού σας. Τα δημητριακά αποτελούν σημαντικό συστατικό μιας ισορροπημένης διατροφής, ακόμα και για τα βρέφη και γι` αυτό το λόγο η Κρέμα Hipp 5 – δημητριακών γίνεται τόσο πολύτιμη.
Περιέχει στην πλούσια σύνθεσή της επιλεγμένα συστατικά πολύτιμα για την υγεία, δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας ολικής αλέσεως 88% εύπεπτα, τα οποία είναι πολύτιμα για την υγεία, δεν έχει υποστεί χημική επεξεργασία ή άλλα συνθετικά λιπάσματα ταχείας αποδέσμευσης, δεν περιέχει Γάλα. Επίσης εμπεριέχει στη σύνθεσή του Βιταμίνη Β1, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική όσον αφορά την ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος, καθώς δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, αρώματα και συντηρητικά, καθώς αποτελεί ιδανική επιλογή για το βραδινό γεύμα πριν από τον ύπνο.

Περιεκτικότητα : 200g