Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Βρεφικές Κρέμες
Κωδικός 26438

Hipp Παιδικά Μούσλι με φρούτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης 200gr

Περιγραφή

Hipp Παιδικά Μούσλι με φρούτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης 200gr

Προκειμένου να υφίσταται η σωστή διατροφή του παιδιού σας, το πρώτο γεύμα της ημέρας είναι πολύ σημαντικό καθώς το παιδί σας έχει ανάγκη από ενέργεια για να ξεκινήσει σωστά η μέρα του.
Τα Παιδικά Μούσλι με Φρούτα εμπεριέχουν μόνο πολύτιμα και βιολογικά συστατικά τα οποία έχουν παραχθεί κάτω από τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους και έχουν προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες των μικρών παιδιών. Τα Παιδικά Μούσλι με Φρούτα αποτελούν ένα πολύτιμο πρωινό γεύμα για τα παιδιά από ενός έτους έως τριών ετών και για εκείνα τα παιδιά που δε μπορούν να τραφούν ακόμα με μεγάλες ποσότητες, τα Παιδικά Μούσλι με Φρούτα είναι κατάλληλα και ιδανικά για δεκατιανό, απογευματινό αλλά και ως ενδιάμεσο γεύμα.
Διαθέτουν φρούτα βιολογικής καλλιέργειας από τον δωδέκατο μήνα, 82% δημητριακά ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας, κατάλληλα για τις πρώτες προσπάθειες του παιδιού να χρησιμοποιήσει κουτάλι, χωρίς σταφίδες, περιέχει κομματάκια πολύ μικρά κομμένα και εύκολα στο μάσημα, χωρίς να περιέχει ζάχαρη, δεν περιέχει γάλα, χρωστικές ουσίες, αρώματα και συντηρητικά, περιέχει βιταμίνη Β1 η οποία είναι απαραίτητη για την σωστή και καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.