Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Avent SCF180/25 και SCF180/26 Μοντέρνα Πιπίλα Freeflow, 0-6 μηνών 2τμχ

Περιγραφή

Ορθοδοντικές πιπίλες σιλικόνης.

Πρόκειται για πτυσσόμενες, ορθοδοντικές και συμμετρικές πιπίλες της εταιρείας Philips
Avent. Αυτού του τύπου οι πιπίλες δείχνουν σεβασμό για τη φυσική ανάπτυξη του ουρανίσκου, των ούλων, των δοντιών και γενικότερα της στοματικής κοιλότητας του μωρού σας. Είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη. Είναι χωρίς γεύση και μυρωδιά. Μπορεί εύκολα να αποστειρωθεί. Διαθέτει καπάκι κλεισίματος για καλύτερη υγιεινή. Διατίθεται σε διάφορα, σύγχρονα χρώματα, με περιβλήματα freeflow. Παρέχει πρόσθετη ροή αέρα για ευαίσθητο δέρμα. Παρασκευάζεται στην Αγγλία.

Πολλά μωράκια συνηθίζουν να πιπιλάνε τον αντίχειρα τους πριν ακόμα γεννηθούν, ενώ άλλα βάζουν συνέχεια τα δάχτυλα τους στο στόμα τους. Εάν, λοιπόν, έχετε παρατηρήσει ότι το μωρό σας ηρεμεί, ενώ πιπιλάει το δάχτυλο του, καλό θα ήταν να του δώσετε μια πιπίλα, η οποία έχει δράση κατευναστική. Η χρήση της κατά τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού σας θεωρείται λογική, καθώς δεν δημιουργεί προβλήματα στα πρώτα δοντάκια. Απευθύνεται σε μωρά ηλικίας 0-6 μηνών.

Πλεονεκτήματα πιπίλας:

Έχει κατευναστικό ρόλο, χαρίζοντας ηρεμία στο μωρό σας.
Συμβάλλει σε προσωρινή απόσπαση της προσοχής του μωρού σας σε ειδικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια κάποιας εξέτασης αίματος.
Βοηθάει το μωρό σας να κοιμηθεί.
Καθησυχάζει το μωρό σας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, η οποία τους προκαλεί ανησυχία, εξαιτίας των αλλαγών πίεσης του αέρα.

Επιλέξτε gender:
Ζητήστε Απόθεμα