Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντόκρεμα
Κωδικός 23519

Colgate 6+ Years Οδοντόκρεμα 50ml

Περιγραφή

Παιδική Οδοντόκρεμα για παιδιά ηλικίας 6 ετών και πάνω.

Η Colgate Kids 6+ ετών είναι οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς μας φίλους. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών. Λειτουργεί κατά της τερηδόνας χάρη στα 1450 ppm φθορίου, που περιέχει.

Η τερηδόνα (σάπισμα των δοντιών) αποτελεί μια επώδυνη και δαπανηρή ασθένεια των δοντιών, που μπορεί να οδηγήσει στην πρόκληση σοβαρών βλαβών. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε παιδιά ηλικίας 5 έως 16 ετών, το βούρτσισμα των δοντιών τουλάχιστον μία φορά την ημέρα με οδοντόκρεμα που περιέχει φθόριο, επιφέρει λιγότερη φθορά στα δόντια. Η αναθεώρηση της έρευνας που έγινε, οδήγησε στη διαπίστωση ότι τα παιδιά που χρησιμοποίησαν φθοριούχο οδοντόκρεμα είχαν λιγότερα σάπια ή απολεσθέντα δόντια, ενώ η συμπλήρωση των μόνιμων δοντιών τους με καινούργια, ξεκίνησε μετά από τρία χρόνια.

Το Colgate Kids 6+ ετών έχει ήπια γεύση και είναι κλινικά αποδεδειγμένη για την προστασία που προσφέρει κατά της τερηδόνας και του σμάλτου.

Οδηγίες Χρήσης: Τα παιδιά άνω των 6 ετών θα πρέπει να βουρτσίζουν τα δόντια τους δύο φορές την ημέρα υπό την επίβλεψη των γονέων τους. Η ποσότητα της οδοντόκρεμας που θα πρέπει να χρησιμοποιείται, θα πρέπει να είναι σε μέγεθος μπιζελιού, για να διευκολυνθεί η κατάποση. Σε περίπτωση πρόσληψης φθορίου και από άλλες πηγές, ζητείστε τη συμβουλή του οδοντιάτρου ή του γιατρού σας. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά φτύνουν μετά το βούρτσισμα, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η κατάποση και να αποφεύγετε το ξέπλυμα με νερό.

Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 50 ml.

Ζητήστε Απόθεμα