Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντόκρεμα
Κωδικός 26347

Colgate Smiles Kids 0-5 ετών 50 ml

Περιγραφή

Colgate Smiles Kids 0-5 ετών 50 ml

Η παιδική οδοντόκρεμα Colgate Smiles Kids 0-5 ετών 50 ml είναι κατάλληλη και ιδανική για τα παιδιά ηλικίας από 0 έως 5 ετών. Εμπεριέχει στην πλούσια και δραστική σύνθεσή της φθόριο σε συγκέντρωση 1000ppm για να προστατεύονται αποτελεσματικά τα παιδικά δόντια από την τερηδόνα καθώς και από το σμάλτο των δοντιών. Είναι κατάλληλη και ιδανική για το βούρτσισμα των νεογιλών δοντιών σε καθημερινή βάση, καθώς παράλληλα προσφέρει δροσιά και χαρίζει φρεσκάδα με ήπια γεύση στο στόμα. Είναι σε μορφή διάφανου gel.

Λεπτομέρειες προϊόντος :
Προσφέρει φιλική γεύση στα παιδιά, μια απαλή φροντίδα στα ευαίσθητα ούλα, είναι κλινικά αποδεδειγμένη η προστασία που προσφέρει κατά της τερηδόνας και του σμάλτου για νεογιλά δόντια

Οδηγίες χρήσης :
Εφαρμόστε απλώνοντας μια ποσότητα μεγέθους μπιζελιού στην οδοντόβουρτσα του παιδιού. Τα παιδιά που είναι κάτω από πέντε χρονών να μην υπερβαίνουν αυτή την ποσότητα, ενώ παράλληλα πρέπει να επιβλέπονται κατά το βούρτσισμα των δοντιών τους, καθώς με αυτό τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα κατάποσης. Βουρτσίζετε τα δόντια δύο φορές την ημέρα υπό την επίβλεψη γονέων. Σε περίπτωση πρόσληψης ή κατάποσης φθορίου και απο άλλες πηγές, πρέπει να συμβουλευθείτε τον γιατρό ή τον οδοντίατρό σας. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί φτύνει μετά από το βούρτσισμα.

Ζητήστε Απόθεμα