Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντόβουρτσα
Κωδικός 23529

Colgate Smiles 2-6years Toothbrush Extra Soft Παιδική Οδοντόβουρτσα

Περιγραφή

Παιδική οδοντόβουρτσα της colgate.

Η οδοντόβουρτσα της colgate, έχει ειδικά σχεδιαστεί για να βουρτσίζει τα νεογιλά δοντάκια των παιδιών ηλικίας 2-6 ετών. Επειδή αυτή η ηλικία, είναι κομβική γιατί αποτελεί το ξεκίνημα του παιδικού βουρτσίσματος και τα παιδιά μαθαίνουν πως να βουρτσίζουν τα δόντια τους, η επιλογή μια ποιοτικά καλής και χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς οδοντόβουρτσας είναι σημαντική. Και επειδή δεν θέλουμε η πρώτη εμπειρία από το βούρτσισμα να είναι αρνητική, προϊδεάζοντας αποτρεπτικά το παιδί σας απέναντι στον καθαρισμό της στοματικής υγιεινής, η colgate, έχει φροντίσει για σας, δημιουργώντας την colgate smiles.

ΧΡΗΣΗ: Η οδοντόβουρτσα της colgate, περιέχει μία μικρή, μαλακή, στρογγυλεμένη κεφαλή που προστατεύει τα ούλα και καθαρίζει τα δόντια σε βάθος απομακρύνοντας τα βακτήρια που δύναται να προκαλέσουν κακοσμία. Πολύ μαλακές, διαφορετικού ύψους τρίχες που καθαρίζουν αποτελεσματικά τα δόντια όλων των μεγεθών.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Παιδιά κάτω των 4 ετών δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το προϊόν χωρίς την επίβλεψη ενηλίκου. Η οδοντόβουρτσα είναι μόνο για βούρτσισμα των δοντιών και δεν πρέπει τα παιδιά να την μασάνε.

Ζητήστε Απόθεμα