Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Στοματικό Gel
Κωδικός 30785

Bioplax Aftamed Shield, 8ml

Περιγραφή

Το Aftamed Shield είναι ένα gel με ειδική συμπυκνωμένη φόρμουλα σχεδιασμένη για μεγάλα οδυνηρά στοματικά έλκη. Λόγω του υψηλού επιπέδου βλεννοσυγκόλλησης, σχηματίζεται ένα φιλμ που απομονώνει και παρέχει προστασία στους τραυματισμένους ιστούς από επιπλέον καταπόνηση (τρίψιμο, σάλιο, τρόφιμα κλπ). Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η βιοδιαθεσιμότητα του υαλουρονικoύ οξέως που περιέχεται στο σκεύασμα, επιτρέποντας την εντατική ενυδάτωση των ιστών και την πρόληψη ανάπτυξης φλεγμονών. προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο μέσα σε 4 μόλις ώρες.

Δραστικά Συστατικά
Το βασικό συστατικό του προϊόντος είναι το υαλουρονικό οξύ (άλας νατρίου) υψηλού μοριακού βάρους 600mg/100gr και το polycarbophil που εξασφαλίζουν:
-   Επουλωτική και αντιφλεγμονώδη δράση
-   Σχηματισμό βλεννοσυγκολλητικού φιλμ για προστασία του τραύματος
-   Άμεση ανακούφιση από τον πόνο

Ενδείξεις
Στοματικά έλκη (άφθες), αφθώδης στοματίτιδα, επαναλαμβανόμενες ελκώδεις βλάβες της στοματικής κοιλότητας (υποτροπιάζουσα αφθώδης στοματίτιδα).  Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων στοματικών ελκών η συνεχής χρήση του στοματικού διαλύματος Aftamed μπορεί να έχει προληπτική δράση κατά των ελκών σε ολόκληρη τη στοματική κοιλότητα.

Οδηγίες Χρήσης
Είναι σκόπιμη η επανάληψη της εφαρμογής του Aftamed Shield 2-3 φορές ημερησίως, ή πιο συχνά αν χρειάζεται, μέχρι την εξαφάνιση των συμπτωμάτων.0 Σε περίπτωση μεγάλου έλκους, παρακαλούμε να εξασφαλίσετε ότι ολόκληρη η επιφάνειά του καλύπτεται επαρκώς.

Προσοχή
Για στοματική χρήση μόνο.
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
8 ml