Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Avent Dect Scd 570 Συσκευή Παρακολούθησης Μωρού

Περιγραφή

Το νέο DECT SCD570 Baby Monitor είναι ενα προηγμένο σύστημα παρακολούθησης. Παρέχει την πιο αξιόπιστη σύνδεση με κρυστάλλινο ήχο, δίνει ενδείξεις για τη θερμοκρασία και την υγρασία στο δωμάτιο του βρέφους, έχει λειτουργεία χαλαρωτικού Νανουρίσματος (με 5 χαλαρωτικούς ήχους) και διαθέτει νυχτερινό φως για εσάς και το μωρό σας.
Και αν ο ήχος νανουρίσματος δεν είναι αρκετός, τότε με ένα κλικ μπορείτε να συνδεθείτε με το μωρό σας από οπουδήποτε γύρω από το σπίτι και να ακούσει τη φωνή σας.

5 LED φώτα παρέχουν φωτεινή ενδειξη της στάθμης θορύβου ακόμη και όταν η συσκευη του γονέα είναι σε σίγαση.
Η μονάδα γονέα της Philips AVENT παρακολουθεί το μωρό και σας ειδοποιεί όταν η μπαταρία είναι χαμηλή ή αν ο γονέας είναι εκτός εμβέλειας.

Τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας ECO Smart


Η μοναδική λειτουργία Smart ECO ελαχιστοποιεί αυτόματα την ισχύ εκπομπης της συσκευής όσο πλησιάζεται τη συσκευη που ειναι κοντά στο μωρό, έτσι με αυτό το τρόπο αυξάνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής.


Παρακολούθηση της θερμοκρασίας δωματίου που βρίσκεται το μωρό
Χάρη στον αισθητήρα θερμοκρασίας η συσκευή DECT SCD570 επιτρέπει την παρακολούθηση του κλίματος στο δωμάτιο του μωρού. Η παραμικρή αλλαγή στη θερμοκρασία μπορεί να κάνει το μωρό σας ανήσυχο. έτσι αυτό το σύστημα παρέχει ένδειξη για την θερμοκρασία και για τις μεταβολλές στη θερμοκρασία που γίνονται μέσω της ψηφιακής οθόνης που διαθέτει η μονάδα γονέα.
Η τεχνολογία DECT δεν εχει παρεμβολές σε άλλες συσκευές (π.χ.άλλες συσκευές παρακολούθησης μωρού, ασύρματα και κινητά τηλέφωνα) και με την κρυπτογράφηση των δεδομένων που αποστέλλονται από τη μια συσκευή στην άλλη σέβεται την ιδιωτική σας ζωή.