Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Avent Dect Scd650 Συσκευη Παρακολουθησης Μωρου

Περιγραφή

Σιγουριά στην παρακολούθηση του μωρού σας
Η συσκευή παρακολούθησης βρέφους SCD560 της AVENT προσφέρει απόλυτη σιγουριά.
Χάρη στη Λειτουργία Smart ECO μειώνεται αυτόματα η ισχύς εκπομπής, αυξάνοντας ετσι τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με αυτό το τρόπο η ισχύς που χρειάζεται η συσκευή μειώνεται όσο πλησιάζεται στο μωρό.

Είναι το βρέφος ανύσηχο; τότε η γαλήνια λάμψη που εκπέμπει το νυχτερινό φωτάκι θα του προσφέρει ηρεμία και θα το χαλαρώσει. Μπορεί να ενεργοποιήθεί και από τις δύο μονάδες (μωρού & γονέα). Παράλληλα με το απαλό νανούρισμα της συσκευής θα νανουρίσει το μωράκι σας (επιλέξετε έναν από τους 5 χαλαρωτικούς ήχους)
Αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά τότε με ενα κλικ ενεργοποιηείται τη λειτουργία  μετάδοσης ήχου και θα ακούσει τη φωνή σας για να ηρεμήσει.
Ανησυχείτε αν η μπαταρία έχει εξαντληθεί ή αν βρίσκεσται εκτός εμβέλιας; Η μονάδα γονέα σας προειδοποιεί σε περίπτωση χαμηλής ισχύος ή αν βγείτε εκτός εμβέλειας συσκευής.
Μηδενικές παρεμβολές και πεντακάθαρος ήχος σε άλλες συσκευές εκπομπής χάρη στη τεχνολογία DECT(π.χ.ασύρματα και κινητά τηλέφωνα). Κρυπτογράφηση δεδομένων για απόλυτα ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση.