Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Avent Συσκευή Παρακολούθησης Μωρού Dect , SCD506/26

Περιγραφή

Avent Συσκευή Παρακολούθησης Μωρού Dect , SCD506/26

Με το νέο βρεφικό μόνιτορ DECT από την Avent θα αισθάνεστε πάντα δίπλα στο μωρό σας, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε διαφορετικό χώρο. Διαθέτει εξαιρετικά αξιόπιστη σύνδεση και πεντακάθαρο ήχο, νανουρίσματα και καθησυχαστικό νυχτερινό φωτάκι.

♦ Οι λυχνίες υποδεικνύουν το επίπεδο ήχου στο δωμάτιο του μωρού σας, ακόμα και όταν η μονάδα γονέα βρίσκεται σε σίγαση.

♦ Όταν το μόνιτορ βρεθεί εκτός εμβέλειας ή όταν είναι χαμηλό το επίπεδο της μπαταρίας, η μονάδα γονέα σας προειδοποιεί, για να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το μωρό σας.

Εμβέλεια στους εσωτερικούς χώρους μέχρι 50 μέτρα και στους εξωτερικούς χώρους μέχρι και 330 μέτρα.

♦ Πολλές φορές αρκεί για το μωρό σας ο καθησυχαστικός ήχος της φωνής σας για να το ηρεμήσει. Χάρη δυνατότητα ομιλίας γονέα, με ένα απλό κλικ συνδέεστε μαζί του από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

Λειτουργία Smart ECO ελαττώνει αυτόματα την ισχύ εκπομπής και έτσι αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η ισχύς που χρειάζεται με αυτό το τρόπο είναι ανάλογη της απόστασης σας από το μωρό σας.

DECT για πεντακάθαρο, υψηλής ποιότητας ήχο με μηδενικές παρεμβολές από άλλες συσκευές εκπομπής(π.χ. ασύρματα και κινητά τηλέφωνα) και πλήρη προστασία ιδιωτικού απορρήτου με κρυπτογράφηση.

Επαναφορτιζόμενη μονάδα γονέα, σάς δίνει τη δυνατότητα και την ελευθερία κίνησης μέσα και γύρω από το σπίτι.

♦ Χρόνος λειτουργίας μονάδας γονέα έως και 24 ώρες. (εξαρτάται από τον τύπο των μπαταριών και από τη συχνότητα και τη διάρκεια χρήσης της.

Ήρεμο και καθησυχαστικό περιβάλλον. Χάρη στη ζεστή λάμψη του νυχτερινού φωτός και τα ήρεμα νανουρίσματα βοηθάτε το μωρό σας να χαλαρώσει.