Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Intermed Babyderm Anthato Baby Perfume 200ml

Περιγραφή

Ανθάτο παιδικό άρωμα.

Το Intermed Babyderm Anthato Baby Perfume αποτελεί προϊόν της δερμοπαιδιατρικής σειράς προϊόντων της εταιρείας Intermed. Αποτελεί μοναδικό αρωματικό διάλυμα, που παρέχει απόσμηση, ενώ τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα και κατ’ επέκταση και εσάς. Δεν περιέχει ίχνος αλκοόλης και χαρίζει δροσιά και αξεπέραστη αίσθηση φερσκάδας, που διαρκεί, στο ευαίσθητο παιδικό και βρεφικό δέρμα, αφήνοντας μια απαλή αρωματική νότα λουλουδιών. Τα ειδικά απαλυντικά και προστατευτικά βότανα, διατηρούν το δέρμα ελαστικό, χωρίς να το ερεθίζουν ή να το ξηραίνουν, όπως συμβαίνει με τις κοινές κολώνιες του εμπορίου, που περιέχουν οινόπνευμα. Το συγκεκριμένο άρωμα δεν περιέχει καθόλου οινόπνευμα. Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 0 έως 6 ετών.

Περιέχει: φυσικό άρωμα λουλουδιών, εκχύλισμα δερμοκοσμητικών βοτάνων (χαμομήλι, νεράντζι, μολόχα), πρωτεΐνες ρυζιού.

Δεν περιέχει:
αλκοόλη, τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.

Πρόκειται για δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, φτιαγμένο από πρώτες ύλες φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας. Έχει φυσιολογικό pH. Η συσκευασία περιέχει 200 ml προϊόντος.

Σε περίπτωση που εμφανιστεί ερεθισμός ή υπάρχει ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος, διακόψτε άμεσα τη χρήση.

Ζητήστε Απόθεμα