Κωδικός Προϊόντος: 26133
Papoutsanis Olivia 3 In 1 Face Cleanser Foaming Gel 300ml
Το Olivia 3 σε 1 τζελ καθαρισμού πρόκειται για έναν εξαιρετικά πλούσιο αφρό που προσφέρει καθαρισμό, ντεμακιγιάζ και τόνωση με μια μόνο κίνηση. Αφαιρεί με αποτελεσματικότητα τους καθημερινούς ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει την επιδερμίδα, για αναζωογονημένη υφή και όψη. Το Olivia 3 σε 1 τζελ καθαρισμού περιέχει βιολογικό εκχύλισμα από φύλλα ελιάς, πλούσιο σε ολευρωπαίνη, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που παρέχει προστασία και περιποίηση ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει το δέρμα χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας ή ξηρότητας. Το αποτέλεσμα είναι να έχετε ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο.
Είναι κατάλληλο για πρόσωπο, μάτια και λαιμό καθώς και για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Οδηγίες χρήσης: Απλώστε καθημερινά σε νωπό πρόσωπο και λαιμό κάνοντας ελαφρύ και κυκλικό μασάζ. Ξεβγάλτε τον αφρό με άφθονο χλιαρό νερό.
Για εξωτερική χρήση μόνο.
Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Δε περιέχει: Parabens, Isothiazolinones, SLES, EDTA, Mineral Oil, Artificial Colors, Silicones, Phthalates, Propylene Glycol, Ethanolamine, PCM, NM, Gluten and Animal Origin Ingredients.
Η συσκευασία περιέχει 300 ml
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας και την επιθυμητή ποσότητα για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητά του.
We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy