Κωδικός Προϊόντος: 27204
Papoutsanis Olivia 3 In 1 Face Cleanser Foaming Gel 2x300ml
Το Olivia 3 σε 1 τζελ καθαρισμού πρόκειται για έναν εξαιρετικά πλούσιο αφρό που προσφέρει καθαρισμό, ντεμακιγιάζ και τόνωση με μια μόνο κίνηση. Αφαιρεί με αποτελεσματικότητα τους καθημερινούς ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει την επιδερμίδα, για αναζωογονημένη υφή και όψη. Το Olivia 3 σε 1 τζελ καθαρισμού περιέχει βιολογικό εκχύλισμα από φύλλα ελιάς, πλούσιο σε ολευρωπαίνη, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που παρέχει προστασία και περιποίηση ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει το δέρμα χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας ή ξηρότητας. Το αποτέλεσμα είναι να έχετε ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο.
Είναι κατάλληλο για πρόσωπο, μάτια και λαιμό καθώς και για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Οδηγίες χρήσης: Απλώστε καθημερινά σε νωπό πρόσωπο και λαιμό κάνοντας ελαφρύ και κυκλικό μασάζ. Ξεβγάλτε τον αφρό με άφθονο χλιαρό νερό.
Για εξωτερική χρήση μόνο.
Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Δε περιέχει: Parabens, Isothiazolinones, SLES, EDTA, Mineral Oil, Artificial Colors, Silicones, Phthalates, Propylene Glycol, Ethanolamine, PCM, NM, Gluten and Animal Origin Ingredients.
Η συσκευασία περιέχει 300 ml 1+1 ΔΩΡΟ
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας και την επιθυμητή ποσότητα για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητά του.
We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy