Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ευαίσθητη Περιοχή
Κωδικός 32472

Heremco Hydro Valiagyn 10τμχ

Περιγραφή

Heremco Hydro Valiagyn 10τμχ

Heremco Hydro Valiagyn 10τμχ κολπικά υπόθετα με Hydeal-D που ενυδατώνουν λιπαίνουν και επιδιορθώνουν τους ιστους της ευαίσθητης περιοχής. Βοηθά στην αντιμετώπιση της ξηρότητας του κόλπου και της μείωσης του καύσου που εμφανίζεται σε συγκεκριμένες περιόδους στην ζωή της γυναίκας όπως μετά την γέννα, την εμμηνόπαυση ή σε περιόδους έντονου στρες.

Το Heremco Hydro Valiagyn 10τμχ είναι ενυδατικά κολπικά υπόθετα τα οποία περιέχουν παράγωγο του υαλουρονικού οξέος Hydeal-D το οποίο βοηθά στην ενυδάτωση των ιστών της ευαίσθητης περιοχής. Σε συγκεκριμένες περιόδους στην ζωή της γυναίκας παρατηρείται έντονη ξηρότητα και κνησμός. Το υαλουρονικό οξύ ενισχύει την επιδιόρθωση των ιστών, προσκολλάται στο βλεννογόνο, ενυδατώνει και επουλώνει τις αλλοιώσεις του κόλπου.

  • Χωρίς parabens
  • Χωρίς συντηρητικά
  • Ενυδάτωση
  • Αντιμετώπιση ξηρότητας και κνησμού

Χρήση:

Χρησιμοποιείται ένα υπόθετο το βράδυ πριν τον ύπνο .Η συχνότητα χρήσης του ποικίλει ανάλογα με το την ξηρότητα που υπάρχει.

Προτείνεται η χρήση του κάθε τρεις μέρες για 1 μήνα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος γιατρού

Οδηγίες:

Ανοίγετε την συσκευασία και αφαιρείτε το περίβλημα. Τοποθετείτε το σώμα σε ύπτια θέση και και εισάγετε το υπόθετο με τα ακροδάχτυλα όσο πιο βαθιά μπορείτε. Προτείνετε το σώμα να παραμείνει σε ύπτια θέση κατά την χρήση του προϊόντος.

Συστατικά:

Hydeal-D 0.2% ,glycerides of vegetable origin, methylpropanediol, 1,2-hexanediol,caprylyl glycol,purified water,lactic acid.

Προσοχή :

Κατάλληλο για κολπική χρήση μόνο. Να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση κολπικής μόλυνσης ,αν δεν συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης η θηλασμού συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν την χρήση του.

Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά την ημερομηνία λήξης του.

Χώρα Προέλευσης

Ιταλία

Συσκευασία -Περιεχόμενο

10 υπόθετα 

Ζητήστε Απόθεμα