Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Froika Froisept Gel - Στοματική Γέλη με Ενεργό Οξυγόνο, 30ml

Περιγραφή

Το Froisept Gel είναι ένα στοματικό gel με ενεργό οξυγόνο για πλήρη καθαρισμό και προστασία της στοματικής κοιλότητας με τη δράση του ενεργού Οξυγόνου. Ενυδάτωση, επιλίπανση & ανακούφιση του στοματοφαρυγγικού βλεννογόνου χάρη στην δράσης του υαλουρονικού οξέος. Το Froisept Gel έρχεται σε επαφή με τους ιστούς και απελευθερώνει ενεργό οξυγόνο που συμβάλλει στην αφαίρεση με μηχανικό τρόπο υπολειμμάτων τροφής και πλεονάζοντος ιστού από τα ούλα, τα δόντια, τις μεσοδόντιες περιοχές, τα εμφυτεύματα, τα ορθοδοντικά στηρίγματα και τις τεχνητές οδοντοστοιχίες. Προλαμβάνει τη δημιουργία τερηδόνας, ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας & προφυλάσσει από τον σχηματισμό πλάκας.

Ενδείξεις
Στοματική γέλη με ενεργό οξυγόνο, Στοματικά έλκη, Ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα, Υγιεινή ορθοδοντικών μηχανισμών και εμφυτευμάτων, Οδοντιατρικές θεραπείες, Οδοντιατρικές επεμβάσεις, Άφθες, Τεχνητές οδοντοστοιχίες, Ξηροστομία.

Οδηγίες Χρήσης
Απλώστε στο δάκτυλό σας µικρή ποσότητα Froisept Gel και εφαρμόστε πάνω στην πάσχουσα περιοχή ή εφαρμόστε απ’ευθείας από το σωληνάριο, 4 φορές την ημέρα και σύμφωνα µε τις οδηγίες του οδοντιάτρου σας. Αφήστε το gel να δράσει για 5 λεπτά και κατόπιν αποπτύστε. Δεν χρειάζεται ξέπλυµα µε νερό.

Προσοχή
Για στοματική χρήση μόνο.
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Να μην χρησιμοποιείται μετά το πέρας δώδεκα μηνών από το πρώτο άνοιγμά του.

Με Στέβια
Κατάλληλο για ομοιοπαθητική, εγκύους & διαβητικους

Περιεχόμενο - Συσκευασία
30 ml