Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Intermed Οδοντογλυφίδες 

Περιγραφή

Intermed Οδοντογλυφίδες 

Intermed Οδοντογλυφίδες είναι οδοντογλυφίδες με ειδικά σχεδιασμένες άκρες για την απομάκρυνση των τροφών χωρις να τραυματίζει τα ούλα. Χρησιμοποιείται για όσους έχουν πρόβλημα δυσκολίας χρήσης νήματος,για όσους δεν συνήθιζαν να κάνουν μεσοδόντιο καθαρισμό.

Οι Intermed Οδοντογλυφίδες είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό δοντιών σε μεγάλα η μικρότερα μεσοδιαστήματα. Διαθέτουν στρογγυλεμένη άκρη ώστε να αποφεύγεται ο τραυματισμός των ούλων, μικροσκοπικό βουρτσάκι για την απομάκρυνση υπολειμμάτων τροφών, εύκαμπτο στέλεχος για να εισχωρεί ακόμα και σε δύσκολα μεσοδόντια διαστήματα, ανθεκτική ρητίνη για καλύτερο κράτημα, χαραγμένη άκρη που χρησιμεύει στην αφαίρεση πλάκας μεταξύ των δοντιών, και τριγωνικό σχήμα για την εύκολη διείσδυση ανάμεσα στα κενά των δοντιών.

Χρήση:

Τοποθετείτε το βουρτσάκι στο μεσοδιάστημα των δοντιών και το περιστρέφετε για την αφαίρεση υπολειμμάτων τροφών. Το τριγωνικό άκρο εισάγετε στο μεσοδιάστημα των δοντιών με την επίπεδη άκρη να είναι προς τα ούλα. Η χαραγμένη πλευρά του τριγωνικού άκρου μαζεύει την πλάκα και πέτρα ενώ η επίπεδη πλευρά διεγείρει τα ούλα όταν αφαιρεί την πλάκα.

Προσοχή :

Να μην πιέζετε σε μικρότερα κενά. Αν έχετε ασθένεια των ούλων ή αιμορραγία στα ούλα συμβουλευτείτε τον οδοντογιατρό σας. Να φυλάσσονται μακριά από παιδιά.

Συσκευασία -Περιεχόμενο 

60 τεμάχια