Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Colgate 360 Surround Sonic Power Medium Toothbrush

Περιγραφή

Οδοντόβουρτσα με δονήσεις από την colgate.

ΧΡΗΣΗ

H οδοντόβουρτσα της colgate, προσφέρει βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας χάρη στην προηγμένη σύνθεσή της. Είναι ειδικά σχεδιασμένη, με τριπλή δράση, για την απομάκρυνση και αντιμετώπιση των βακτηρίων, για πιο υγιή και ολοκληρωμένο καθαρισμό του στόματος. Πιο αναλυτικά, τρεις είναι οι τρόποι για την αφαίρεση των βακτηρίων:
Περιέχει τρίχες περιμετρικού καθαρισμού, οι οποίες χαρίζουν βαθύ καθαρισμό και στις δύο πλευρές των δοντιών ταυτόχρονα, ενώ φθάνουν έως τις γραμμές των ούλων.
Με περιμετρικό καθαριστή στόματος, ειδικά σχεδιασμένος να προσφέρει μια νέα διάσταση καθαριότητας και αίσθηση φρεσκάδας.
Επιπλέον στα προσόντα της συγκαταλέγεται η μαλακή επιφάνεια καθαρισμού για μάγουλα και ούλα που απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία.

Η οδοντόβουρτσα της colgate, με εργονομικό σχεδιασμό και αντιολισθητική λαβή, προσφέρει μια πιο άνετη και εύκολη χρήση. Επιπρόσθετα, η λαβή της είναι σχεδιασμένη μ’ έναν μοντέρνο και άνετο, έτσι ώστε να διευκολύνει την πρόσβαση και στα δυσπρόσιτα σημεία του στόματος σας.

Ζητήστε Απόθεμα