Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Colgate Actibrush 360 Whole Mouth Clean

Περιγραφή

Actibrush 360 whole mouth, ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, για έναν βαθύ και ολοκληρωμένο καθαρισμό της στοματικής περιοχής από την colgate.

Η οδοντόβουρτσα,αctibrush 360 whole mouth, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πιο υγιή ολοκληρωμένο καθαρισμό της στοματικής περιοχής. πιο αναλυτικά η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της colgate, απομακρύνει σε σύγκριση με μια κοινή οδοντόβουρτσα 4 φορές περισσότερα βακτήρια. το προϊόν αποτελείται από κεφαλή διπλής δράσης, για έναν βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας, συμπεριλαμβανομένων, των δοντιών, των ούλων, στα μάγουλα και με ειδική επιφάνεια καθαρισμού της γλώσσας. η λαβή της είναι αντιολισθητική, για περισσότερο αποτελεσματική χρήση. τόσο η κεφαλή , όσο και οι μπαταρίες της οδοντόβουρτσας,  αντικαθίστανται .


Χρησιμες συμβουλες:
♦ μετά τη χρήση ξεπλύνετε την κεφαλή επιμελώς, απομακρύνετε τα υπολείμματα νερού και τοποθετείστε την οδοντόβουρτσα σε όρθια θέση.
♦ για παιδιά κάτω των 6 ετών να γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενηλίκων. δεν συνίσταται η χρήση σε παιδιά κάτω των 3 ετών.
♦ απορρίψτε το προϊόν ξεχωριστά από τα οικεία απορρίμματα .  απομακρύνετε τις μπαταρίες πριν το απορρίψετε .