Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Oral-B SMART 4 4000 - Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα

Περιγραφή

Oral-B SMART 4 4000 - Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα

 

Η Oral-B παρουσιάζει το επόμενο επίπεδο της καινοτομίας στην στοματική υγιεινή με την Επαναφορτιζόμενη Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Oral-B SMART 4 4000. Η SMART 4 4000 με κεφαλή CrossAction έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική απομάκρυνση της πλάκας για μια εκπληκτική καθαρότητα.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Pro 4000 με την κεφαλή της οδοντόβουρτσας CrossAction είναι εμπνευσμένη από τα επαγγελματικά εργαλεία καθαρισμού για να σας χαρίσει μια ανώτερη καθαριότητα συγκριτικά με μια κανονική οδοντόβουρτσα.

Η κεφαλή της περιβάλλει κάθε σας δόντι σε γωνία 16 μοιρών και 3D δράση καθαρισμού με ταλάντωση, περιστροφή και παλμική κίνηση για να σπάσει και να αφαιρέσει έως και 100 τοις εκατό περισσότερη πλάκα σε σχέση μια κανονική οδοντόβουρτσα. Ο αισθητήρας πίεσης αν βουρτσίζετε πολύ σκληρά ανάβει για να αποφεύγετε τις επιβλαβές υπερ-βούρτσισμα.

 

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: Επαναφορτιζόμενη λαβή της οδοντόβουρτσας SMART 4 4000, 2 κεφαλές οδοντόβουρτσας: 1 CrossAction, 1 Ευαίσθητο, 1 3D White, Σταθμός φόρτισης με βούρτσα αποθήκευσης κεφάλι.

 

 

Ζητήστε Απόθεμα