Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Oral-B Vitality Cross Action Pink

Περιγραφή

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral -B.

H Vitality Cross Action αποτελεί ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα με τον ίδιο ακριβώς 2D καθαρισμό ταλάντωσης και περιστροφής, όπως και οι υπόλοιπες οδοντόβουρτσες της σειράς, για καλύτερη απομάκρυνση της πλάκας.

Διαθέτει αδιάβροχη λαβή, γεγονός που δηλώνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο, χωρίς να έχετε φόβο για περιστατικό ενδεχόμενης ηλεκτροπληξίας. Συνδέετε τη μονάδα φόρτισης σε μια ηλεκτρική πρίζα και τοποθετείτε τη λαβή της οδοντόβουρτσας στη μονάδα φόρτισης. Είναι επαναφορτιζόμενη με μπαταρία, που διαρκεί έως και επτά (7) ημέρες μεταξύ των φορτίσεων (κατά το βούρτσισμα δύο λεπτά δύο φορές την ημέρα). Επίσης, διαθέτει επαγγελματικό χρονόμετρο, το οποίο τραυλίζει κάθε τριάντα (30) δευτερόλεπτα, υπενθυμίζοντας σας να βουρτσίζετε τα τέσσερα τεταρτημόρια του στόματος σας εξίσου για έναν διεξοδικό συνεπή καθαρισμό. Ένα μεγάλο τραύλισμα ήχου υποδεικνύει πότε έχει επιτευχθεί η συνιστώμενη διάρκεια βουρτσίσματος.

Χάρη στο μοναδικό στρογγυλό κεφάλι της βούρτσας, η πλάκα σπάει πιο εύκολα, καθώς το κεφάλι ταλαντεύεται απαλά και περιστρέφεται για να τη σαρώσει. Αποδεδειγμένα, αφαιρεί έως και 100 % περισσότερη πλάκα από μια κλασική χειροκίνητη βούρτσα. Ακόμη, ενισχύει την υγεία των ούλων, προλαμβάνοντας προβλήματα που δημιουργούνται σε αυτά. Η κεφαλή της βούρτσας προσαρμόζεται ακριβώς σε κάθε επιμέρους δόντι, απομακρύνοντας την πλάκα και αφαιρώντας απαλά τους λεκέδες. Περιστρέφεται περίπου 7600 φορές ανά λεπτό, ταλαντώνεται μέσα κι έξω και περιβάλλει καλά τα δόντια.

Ο σχεδιασμός της είναι επαγγελματικά εμπνευσμένος και αποτελεί προσομοίωση του εργαλείου καθαρισμού των οδοντιάτρων.

Ανανεώνετε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας κάθε φορά που οι τρίχες της ξεθωριάζουν, περίπου κάθε τρεις (3) μήνες.