Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Oral-B Vitality Kids Special Edition Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Pixar για Παιδιά 3+ Ετών & Θήκη Ταξιδίου

Περιγραφή

Oral-B Vitality Kids Special Edition Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Pixar για Παιδιά 3+ Ετών & Θήκη Ταξιδίου 1τμχ

Oral-B Vitality Kids Special Edition Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Pixar για Παιδιά 3+ Ετών & Θήκη Ταξιδίου 1τμχ  είναι μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που αποτελεί την τέλεια οδοντόβουρτσα για τα παιδιά. Η οδοντόβουρτσα αυτή είναι κατάλληλη και ιδανική για τριών ετών και άνω παιδιά. Τα παιδιά σ` αυτή την ηλικία και σ` αυτό το στάδιο εξέλιξης της στοματικής υγείας τους, θα χάσουν κάποια δόντια και θα αρχίσουν να μεγαλώνουν τα καινούρια ως μόνιμα δόντια τους και γι` αυτό χρειάζονται φροντίδα.

Η  Oral-B Vitality Kids Special Edition   είναι μια προηγμένη παιδική οδοντόβουρτσα με το επιπλέον πλεονέκτημα της ισχύος της μπαταρίας, προκειμένου να βοηθήσει να αξιοποιήσετε και να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο της ρουτίνας το βούρτσισμα τους.
Το καλύτερο από όλα είναι ότι είναι εξοπλισμένη με το διαδραστικό Disney Magic χρονοδιακόπτη της Oral-B για μεγαλύτερη ασφάλεια και τα παιδιά σας θα λατρέψουν τη διασκέδαση που θα τους προσφέρει.
Αποτελεί προϊόν μιας προηγμένης παιδικής οδοντόβουρτσας με τα οφέλη της ενέργειας της μπαταρίας, φτάνει ανάμεσα στα δόντια, καθαρίζει απαλά καθώς διαθέτει μαλακή βούρτσα, διαθέτει βούρτσα με πολλαπλές επιφάνειες για πιο διεξοδικό καθαρισμό και τέλος κάνει το βούρτσισμα διασκέδαση!
Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία διαρκεί έως και οκττώ ημέρες 
Δίνεται δώρο μαζί και η θήκη ταξιδιου