Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Oral S Pro1 750 Blue Design Edition

Περιγραφή

Oral S Pro1 750 Blue Design Edition

Oral S Pro1 750 Blue Design Edition Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μαζί με θήκη ταξιδιουΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της εταιρείας Oral-B, ενδείκνυται για τον καθημερινό καθαρισμό των δοντιών σας, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία σε σχέση με μια κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Η συσκευασία περιέχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και 7 ημέρες( 2 φορές την ημέρα για 2 λεπτά). Όταν η επαναφορτιζόμενη μπαταρία κοντεύει ν’ αδειάσει η κόκκινη φωτεινή ένδειξη χαμηλής φόρτισης αναβοσβήνει για μερικά δευτερόλεπτα όταν ενεργοποιείται/απενεργοποιείται την οδοντόβουρτσα. Επιπρόσθετα, διαθέτει κεφαλή βουρτσίσματος τεχνολογίας CrossAction. Πρόκειται για την πιο προηγμένη κεφαλή βουρτσίσματος Oral-B. Διαθέτουν ίνες με κλίση για καθαρισμό ακριβείας. Ανασηκώνει και απομακρύνει την πλάκα. Οι ίνες έχουν στις άκρες τους μπλε χρώμα για να σας βοηθούν ν'' ελέγχετε πότε πρέπει να αντικατασταθούν.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Μετά το βούρτσισμα, ξεβγάλτε την κεφαλή βουρτσίσματος CrossAction, η οποία δε συνίσταται σε άτομα που έχουν σιδεράκια στα δόντια τους.
Απενεργοποιήστε τη λαβή και αφαιρέστε την κεφαλή βουρτσίσματος. Ξεβγάλτε και τα δύο μέρη ξεχωριστά κάτω από το νερό και στεγνώστε τα πριν συναρμολογήσετε ξανά την οδοντόβουρτσα.
Αποσυναρμολογήστε την μονάδα φόρτισης πριν την καθαρίσετε.
Ποτέ να μην τοποθετείτε τον φορτιστή στο πλυντήριο πιάτων ή στο νερό.

Δώρο τσάντα ταξιδίου