Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Tepe Angle Mix Μεσοδόντιες Οδοντόβουρτες 6Τμχ

Περιγραφή

Το μεσοδόντιο βουρτσάκι TePe Angle είναι εύκολο στη χρήση και δημιουργήθηκε για την βέλτιστη προσπέλαση σε όλα τα μεσοδόντια διαστήματα. Η λεπτή κεφαλή από το μεσοδόντιο βουρτσάκι TePe angle σχηματίζει γωνία για εύκολη πρόσβαση π.χ. ανάμεσα στα πίσω δόντια, από την υπερώια και γλωσσική πλευρά.

Η έξυπνη σχεδίαση τους βοηθά στον εύκολο χειρισμό για το μεσοδόντιο βουρτσάκι TePe Angle. Η επίπεδη και μακριά λαβή εξασφαλίζει ένα φυσικό εργονομικό κράτημα, επιτρέποντας ο καθαρισμός να γίνεται με σταθερές και ελεγχόμενες κινήσεις. Για να μπορεί να εισχωρεί τόσο σε στενά όσο και σε φαρδύτερα μεσοδόντια διαστήματα, το μεσοδόντιο βουρτσάκι TePe Angle, διατίθεται σε έξι χρωματικά κωδικοποιημένα μεγέθη, αντίστοιχα με τα αυθεντικά μεσοδόντια βουρτσάκια της TePe. Όλα τα μεγέθη έχουν σύρμα επενδεδυμένο με πλαστικό για απαλό καθάρισμα. Η λαβή στο μεσοδόντιο βουρτσάκι TePe angle έχει κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμο πολυπροπυλαίνιο.

Κεφαλή που σχηματίζει γωνία για καλύτερη προσπέλαση
Σύρμα επενδεδυμένο με πλαστικό
Εργονομική λαβή

TePe Angle mixed pack περιέχει έξι μεσοδόντιες οδοντόβουρτσες με χρωματικά κωδικοποιημένα μεγέθη. Το TePe Angle αναπτύσσεται σε συνεργασία με οδοντιάτρους για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Η καθημερινή χρήση του μπορεί να απομακρύνει έως και 40% περισσότερη πλάκα από την οδοντόβουρτσα και η αποτελεσματική αφαίρεση πλάκας αποτρέπει τη φλεγμονή των ούλων, τις κοιλότητες και την κακή αναπνοή.

Ενδείξεις
Μεσοδόντια οδοντόβουρτσα.

Χρήση
Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος. Μην ασκείτε δύναμη κατά την εισαγωγή του. Μετακινήστε εμπρός-πίσω.

Περιεχόμενο -Συσκευασία

6 τεμάχια:

 

 

ISO size mm
0 0.4
1 0.45
2 0.5

3

0.6
4 0.7
5 0.8