Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντικό Νήμα
Κωδικός 23532

Colgate Total Pgh Οδοντικό Νήμα 50m

Περιγραφή

Οδοντικό νήμα της colgate.
Το νέο οδοντικό νήμα, Colgate Total Pro-Gum Health, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απομακρύνουν την πλάκα ανάμεσα στα δόντια, χαρίζοντας την καλύτερη δυνατή προστασία. Συνίσταται για την καθημερινή απομάκρυνση της πλάκας των όμορων περιοχών της στοματικής περιοχής.

ΧΡΗΣΗ
Συνδράμει στη μείωση των προβλημάτων των ούλων και της τερηδόνας, αφαιρώντας την πλάκα ανάμεσα στα δόντια και κάτω από την γραμμή των ούλων. Γλιστράει εύκολα ανάμεσα στα δόντια, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και να ξεφτίζει.

Λίγα λόγια αναφορικά με την χρησιμότητα του οδοντικού νήματος:
Το οδοντικό νήμα, αποτελεί μαζί με τις οδοντόκρεμες και τις οδοντόβουρτσες, σημαντικό κομμάτι της καθημερινής στοματικής σας υγιεινής. Με την χρήση τους, προσφέρεται μια γνήσια, ασφαλή και δυνατή προστασία των δοντιών. Το οδοντικό νήμα ολοκληρώνει την δουλειά μιας οδοντόβουρτσας, καθώς απομακρύνει την πλάκα και τα κατάλοιπα των τροφών που έχουν διεισδύσει σε περιοχές που δεν φτάνει μια οδοντόβουρτσα. Επιπλέον, επειδή η πλάκα προκαλεί φθορά των δοντιών, είναι απαραίτητη η καθημερινή χρήση του οδοντικού νήματος.

Ζητήστε Απόθεμα