Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντικό Νήμα
Κωδικός 23989

Oral B 3D White Οδοντικό Νήμα 35m

Περιγραφή

Οδοντικό νήμα.

Πρόκειται για μεσοδόντιο οδοντικό νήμα, το οποίο συμβάλλει στον καλύτερο και βαθύτερο καθαρισμό των δοντιών. Γλιστράει εύκολα ανάμεσα στα δόντια και προλαμβάνει το σχηματισμό των λεκέδων στην επιφάνεια των δοντιών, αφαιρώντας την πλάκα. Η απομάκρυνση της πλάκας συντελεί και στο να μην δημιουργηθεί η αντιαισθητική πέτρα στα δόντια. Το οδοντικό αυτό νήμα της Oral-B εισχωρεί ακόμη και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές του στόματος, εκεί που η οδοντόβουρτσα αδυνατεί να παρέχει πλήρη καθαρισμό. Αντέχει στο ξέφτισμα, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση. Προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας χάρη στον αναζωογονητικό παράγοντα της μέντας, που περιέχει.

Η χρήση του οδοντικού νήματος θεωρείται απαραίτητη, καθώς φθάνει να καθαρίσει τις περιοχές των πίσω δοντιών και των μεσοδιαστημάτων, όπου συγκεντρώνονται βακτήρια, τα οποία εκκρίνουν οξέα και διαβρώνουν το σμάλτο των δοντιών. Ιδιαίτερα ωφέλιμη γίνεται η χρήση του, όταν συνδυάζεται με καθημερινό βούρτσισμα στα δόντια και τα ούλα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο δύναται να οδηγήσει σε αφαίρεση έως και 70% της οδοντικής πλάκας, αφού το οδοντικό νήμα μπορεί να φθάσει και να καθαρίσει τόσο το τμήμα μεταξύ των δοντιών όσο και το τμήμα κάτω από τη γραμμή των ούλων, όπου μαζεύεται η οδοντική πλάκα.

Η χρήση του είναι ιδιαίτερα σημαντική για ασθενείς που έχουν τοποθετήσει γέφυρες, εμφυτεύματα, ορθοδοντικές συσκευές ή πάσχουν από καρδιοπάθειες, παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη.

Η συσκευασία περιέχει 35 m προϊόντος.