Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντόκρεμες
Κωδικός 30781

Curaden Curaprox Be You Challenger Οδοντόκρεμα - Γεύση Τζιν Τόνικ + Λωτός 90ml + Οδοντόβουρτσα, 1Τμχ

Περιγραφή

Η [Be You.] Challenger είναι μια οδοντόκρεμα που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του λωτού μαζί με ένα άγγιγμα αρκεύθου που συνθέτουν αυτή την μοναδική γευστική εμπειρία. Προσθέτουμε σε αυτό ένα μπαχαρικό που μοιάζει με την τανίνη κι έχει τη χαρακτηριστική γεύση του gin & tonic.
Φόρμουλα & τα οφέλη για τη στοματική σου υγεία:
- 950 ppm υψηλής βιοδιαθεσιμότητας και ταχείας δράσης (μονοφθοροφωσφορικό νάτριο) φθορίου για την πρόληψη της τερηδόνας.
- Ο υδροξυαπατίτης βελτιώνει το σμάλτο των δοντιών προσφέροντας αξεπέραστη λάμψη, σφραγίζει την εκτεθειμένη οδοντίνη κι ανακουφίζει από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών.
- Η oξειδογλυκάση είναι ένα φυσικό ένζυμο που αντιμετωπίζει τα επιβλαβή βακτήρια και λευκαίνει φυσικά τα δόντια. Έχει την ιδιότητα να διεγείρει την παραγωγή σάλιου και με αυτό τον τρόπο εναρμονίζει τη στοματική χλωρίδα.
- Η ξυλιτόληαποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν τερηδόνα κι βελτιώνει φυσικά τα δόντια. Προέρχεται από το δέντρο της σημύδας και είναι ένα φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης, δίχως ωστόσο να ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων όπως γίνεται με τη ζάχαρη.
- Η Echinacea, το αρπαγόφυτο (devil’s claw) και η σεντέλα (pennywort) καταπραΰνουν κι αναγεννούν το στοματικό βλεννογόνο και τα ούλα, ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Υποστηρίζουν παράλληλα τη φυσική επούλωση σε περίπτωση θεραπείας ή μετεγχειρητικά.
- Το πικρό εκχύλισμα πορτοκαλιού αντιμετωπίζει άμεσα τα επιβλαβή βακτήρια.
- Η προβιταμίνη Β5 χαρίζει ενυδάτωση στο στοματικό βλεννογόνο και υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ έχουν και αντιφλεγμονώδη, επουλωτική δράση.
- Απαλή με το σμάλτο με εξαιρετικά χαμηλό δείκτη αποτριβής RDA, περίπου 50.
- Δεν περιέχει:SLS. Το SLS είναι ένας επιθετικός παράγοντας αφρισμού που ενδέχεται να προκαλέσει ερεθισμό του στοματικού βλεννογόνου και ξηροστομία. To SLS έχει σχετιστεί και με την εμφάνιση στοματικών ελκών.

Ενδείξεις
οδοντόκρεμα λεύκανσης με οδοντόβουρτσα.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
Οδοντόκρεμα 90ml + οδοντόβουρτσα CS 5460.