Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ
Οδοντόβουρτσες
Κωδικός 23531

Colgate 360 Medium Toothbrush

Περιγραφή

Οδοντόβουρτσα για ολοκληρωμένο καθαρισμό στόματος.

Η Colgate 360 Medium αποτελεί προϊόν της εταιρείας Colgate, η οποία ολοένα και ανακαλύπτει καινούργιους/πρωτοπόρους τρόπους καθαρισμού του στόματος. Η οδοντόβουρτσα αυτή περιλαμβάνει επαναστατικά χαρακτηριστικά για τον καθαρισμό της γλώσσας, η οποία αποτελεί πρωταρχική πηγή βακτηρίων του στόματος, όπως και τα δόντια, με στόχο έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό στόματος.

Η οδοντόβουρτσα αυτή συμβάλλει στο να αφαιρεθεί έως και 96% περισσότερη οσμή, που προκαλείται από τα βακτήρια. Πλησιάζει ακόμη και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές του στόματος αφαιρώντας απαλά τους λεκέδες. Εισβάλλει καλύτερα στα περιθώρια των ούλων, τα καθαρίζει και μειώνει την αιμορραγία τους. Αφαιρεί την βακτηριακή πλάκα από το 40% των δοντιών και προσφέρει καλύτερο έλεγχο και μεγαλύτερη άνεση στο στοματικό καθαρισμό. Αφαιρεί πάνω από 96% περισσότερα βακτήρια του στόματος από ό,τι μια συνηθισμένη οδοντόβουρτσα. Παρέχει περισσότερο και πλήρη καθαρισμό σε δόντια, γλώσσα, μάγουλα και ούλα.

Περιλαμβάνει ένα μοναδικό καθαριστή γλώσσας με μαλακή υφή, κεφαλή με κωνικές τρίχες και μικρά κυκλάκια στιλβωμένα από καουτσούκ, ειδική αντιολισθητική λαβή αντίχειρα, αυξημένη άκρη καθαρισμού.

Χρήση: Βουρτσίζετε καθημερινά τα δόντια σας 2-3 φορές την ημέρα. Η Colgate 360 Medium σας προσφέρει όχι μόνο καθαρισμό των δοντιών αλλά έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας και της γλώσσας. Η στοματική υγιεινή είναι πολύ σημαντικό θέμα!