Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Οδοντόβουρτσες
Κωδικός 32247

Intermed Professional Eco Ergonomic Soft

Περιγραφή

Intermed Professional Eco Ergonomic Soft

Intermed Professional Eco Ergonomic Soft οδοντόβουρτσα Professional Ergonomic που διαθέτει λειτουργικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα βουρτσίσματος και σταθερό κράτημα.

Η Intermed Professional Eco Ergonomic Soft με καινοτόμα, ιδιαίτερα ευέλικτη και εργονομική λαβή, η οδοντόβουρτσα Professional Ergonomic Toothbrush διαθέτει συμπαγή κεφαλή βουρτσίσματος με υψηλή πυκνότητα τριχών, για άριστης απόδοσης βούρτσισμα και εύκολη πρόσβαση στα πίσω δόντια. επιπλέον έχει απόλυτα στρογγυλεμένες ίνες που προστατεύουν τα δόντια και τα ούλα.
Με οικολογική, εργονομική λαβή, η οδοντόβουρτσα Intermed Professional Eco Ergonomic Soft είναι ανακυκλώσιμη και 40% ελαφρύτερη σε σχέση από την μέση κοινή οδοντόβουρτσα.

Η κεφαλή βουρτσίσματος της οδοντόβουρτσας είναι φτιαγμένη από 4600 φυσικές ίνες στρογγυλεμένες και υψηλής ποιότητας, πυκνότητας και ανθεκτικότητας που προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα βουρτσίσματος  ακόμη και στα πίσω δόντια. Οι μαλακές ίνες της οδοντόβουρτσας προσδίδουν μέγιστη προστασία σε δόντια και ούλα χωρίς να τα ερεθίζουν και να τα πληγώνουν. Είναι μια οδοντόβουρτσα φιλική προς το περιβάλλον με 0%πλαστικό που προσδίδει μια απαλή και ταυτόχρονα αποτελεσματική αίσθηση βουρτσίσματος, σύμμαχος στην καταπολέμηση της πλάκας και την πρόληψη της τερηδόνας, ως μέρος της τακτικής στοματικής υγιεινής.

Ενδείξεις
Οδοντόβουρτσα.

Προσοχή
Για εξωτερική χρήση μόνο.
Φυλάξτε την οδοντόβουρτσα Professional Ergonomic Toothbrush σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.

 

Περιεχόμενο - Συσκευασία
1 τεμάχιο